perjantai 2. joulukuuta 2011

Hiljaiseloa edelleen..

Käyn tallilla puuhastelemassa tallihommia, Velleriltä puuttuu edelleen toinen etukenkä -> ei voi ratsastaa koska se arkoo, viimeks kun puuttui ja silti ratsastelin, piteli jalkaansa ylhäällä tarhassakin joten ei viitsi kiusata :(

Odottelen koska meidän hokkikengät oikein saapuu, hitto miten vaikeaa voi olla saada kutoskokoisia ratsun hokkikenkiä! Kesäkenkiä löytyy helpostikin ja saa suoraan verkkokaupasta tilata mut hokkikengät on ihan kiven alla. Olen ne tilannut HieVaReen kautta, mutta heillä ei niitä ollut suoraan joten ovat joutuneet tilamaaan ne jostain josta eivät ole niitä vielä saaneet... Ois mulla yks iskemätön kesäkenkä, mutten viitsisi sitä tuhlata kun joka tapauksessa laitetaan heti ympäri kun saan talviset menomonot käsiini. Ja kuitenkin se irtoais ja häviäis johonkin. Laitetaan ne kesäkengät (niitä on siis joka jalkaan yhet käyttämättömät) sitten keväällä alle kun on niiden aika taas.

Pojat on edelleen yönsä sisällä. Mahdollisesti ovat läpi talven.. Katsoo miltä näyttää. Hyvin viihtyvät :)

Sunnuntaina muuten tiedossa videota blogiin taas, ollaan menossa ihmisten ilmoille, mutten vielä kerro minne! Pysykööt pienenä jännityksenä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti