lauantai 31. joulukuuta 2011

Vielä on kengät alla! Kelit vaan lannistaa edelleen...

Hain postista pari pakettia ennen tallille menoa, toisessa oli Vellerille Weatherbeetan Landa Freestyle Medium Combo, eli kaulakappaleellinen 220g ulkotoppaloimi. Kokoa 7'6" eli 170cm :D Ja koska WB:t on suuria mitoitukseltaan, tuo vastaa jotain 180cm... Ei se ihan niin suurelta vaikuta kylläkään, pituudelta ja väljyydeltä just sopiva, helmat sais ehkä olla ihan inan pidemmät kun on hiukan napapaita-efektiä havaittavissa ja nuo etuosat noissa WB:n ulkotakeissa on kaikissa tommonen ihmeellisen mallinen, vähän pinkeän oloinen tms. Nousee hassusti hiukan ylöspäin.

Tässä loimensovituskuva :) Veller on aina samannäköinen näissä!

Ei helpolla erota missä jalassa on sukat ja missä ei :D

Käytiin kuitenkin ihan ensin ajamassa Voitto ennen mitään loimensovittelujuttuja. Kunhan nyt innostuin siitä kertomaan ensin. Sinä aikana kun Taru rapsutteli mun metallikarstahässäkällä Voittoa kurakerroksen alta, mä tyhjensin Vellerin karsinaa. Se on semmonen sotkuseppo koko äijä et huhhuh. Voitto on viimeksi ajettu 8.11. joten melkein parin kuukauden tauon jälkeen tässä oltiin liikkeellä taas! Voitto oli mukavan pörhäkäs, ei kuitenkaan ollenkaan mahdoton. Se näki myös ekaa kertaa uudet "naapurit", vähän matkan päähän muuttaneet hevoset ja sen jälkeen huutelikin koko loppumatkan, hurja orhi kun on. Käytiin ajamassa se peruslenkki, 5km.

Voiton ajelun jälkeen tyhjäsin Vellerin karsinan loppuun, kuivitin kolmella turvepaalilla ja hain ruunan jynssättäväksi. Kainalot ja mahanalunen oli kovin hankalat paikat, niissä oleva kura oli vielä melko kosteaa eikä lähtenyt ihan nätisti rapsuttelemalla. Sain kuitenkin karvaan ehkä lähes puolet siitä kiillosta mitä siinä normaalisti olisi, sovittelin tuota loimea ja sen jälkeen puin heijastimet ja varusteet. Sitten matkaan. Tehtiin sama lenksu kuin Voiton kanssa, lenkin jälkeen kiillottelin Velleriä vielä vähän lisää kun Tarulla oli meidän fleecevuorisen sadeloimen paikkaamiset vielä vähän kesken. Voitto kun leikkii hurjaa poikaa ja hyppii selkään niin hokit on saaneet muutamat takit vähän repaleiseksi. Taru toi loimen ja heitti sen Vellerin selkään jonka jälkeen äijä pääsi takas tarhaan, pistin kamat kasaan ja lähdin kotiin.

..niin, siinä toisessa paketissa jonka hain postista, oli loput siitä aikoja sitten tehdystä "mustasta tilauksesta". Pikeur Luganat sekä riimunnaru. Mustaa riimunnarua vaan ei enää ollut joten sain tummansini-beigen... Nyt mun pitää sit ostaa siihen riimu koska ennestään ei oo ;p Tai on pari tummansinistä, mut ei niin tummansinistä. Ja kun sit on sitä beigeäkin. Voi huoh... Ja just kun mä tein uuden vuoden lupauksen etten shoppaile mitään turhuuksia ensi vuonna!
 
PK Darwin
Ja ainiin, se luumutilaus tulee sittenkin ♥ Sain tiedon että niitä luumuja kouluhuopia on sittenkin saatavilla :) Takki joudutaan tilaamaan Tanskasta joten menee kolmisen viikkoa että nämä saapuu.

Fleeceloimi, riimu ja naru, kouluhuopa & pintelit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti