sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Ihan kujalla!

Nimittäin irtohypytyskujalla :)

Oltiin tänään Aaltosen Raimon maneesilla varsojen (köhköh..) irtohypytyskerhossa. Voitto on siellä käynyt jo pari kertaa aiemmin ja Voiton piti tänäänkin tulla mutta oli yöllä astunut karsinassaan naulaan ja lienee sanomattakin selvää ettei Voitto tullut tänään mukaan. Kaikki tsemppi että pikku-ukko tulee kuntoon eikä naula ole ylettynyt kavioniveleen asti! Sit on vakavampi paikka :|

Veller on siis tänään tarhannut yksin.
Aamulla oli vaan huudellut kaverin perään, päivällä kun menin, oli melko alakuloisen näköisenä tarhassa. Hain tarhasta, pesin jalat ja vein talliin, Veller tuli perässä pää riipuksissa mut sit tallissa kun laitoin naruihin ja Voitto olikin siinä karsinassa vastapäätä, Vellerin ilme oikein kirkastui, pää nousi ja korvatkin meni ihan törölleen :) Ihana Voitto oli siinä ♥

Laittelin ruunan lähtökuntoon kera likaisten suojien (näistä tuli noottia Tarulta; likastuiko suojat maneesilla vai lähdettiinkö me niin likaisilla suojilla ihmisten ilmoille ;D ) ja sitten lastaushommiin. Veller yllätti, liinaa ei tarvittu ollenkaan! Toki se oli siinä valmiina kun on muutamina aiempinakin kertoina sitä tarvittu mut nyt jäbä käveli ihan itte kyytiin :) Perillä jouduttiin hetki odottamaan ja se kuului kyllä kopista... Kauhee kuopiminen päällä. Ennen Velleriä hypytettiin pari varsaa ja niiden aikana kävelytin pihalla lihaksia lämpimäksi.

Tässä pari videota, este nostettiin lopussa n.80cm korkeudelle ja tosi kivastihan se siitä yli liiteli :) Tämä oli Vellerille ensimmäinen kerta, olen oikein tyytyväinen!

Tarulle kiitos videoiden kuvaamisesta :)



Kotiin lähtiessä lastaus sujui myös ihan mallikkaasti, tosin Veller kerran peruutti kopista pihalle, mut tuli sitten samantien takas sisään :) Kotona sitten Taru puuhasteli ensin vähän Voiton kanssa, Veller sai odottaa traikussa sen aikaa. Kävin itsekseni purkamassa ruunan kopista, otin suojat pois, siivoilin kakat traikusta sekä pesupaikalta ja hääräilin vielä jotain pientä ennen kotiinlähtöä.

1 kommentti: