keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Itseasiassa vähän iloistakin asiaa :)

Synkistelyn keskellä unohtuikin mainita yksi astetta mukavampi seikka! Meitä pyydettiin Vellerin kanssa osallistumaan ensi vuoden heinäkuun viimeisenä sunnuntaina (29.pv) Eestin Raskaat Vetohevoset Ry:n järjestämään näyttely- ja ratsastustapahtumaan :) Tapahtuma on Eestin raskaille ja torinhevosille tarkoitettu ja siellä on ohjelmassa mm. joku helppo koulusuoritus. Tapahtuma on Korholan Tilalla, eli tuolla itärajan tienoilla lähellä Joensuuta. Matka on pitkä, meitä kyyditsee Laitilassa asuva Sari Vasenkari "Sinisellä Enkelillä" joka on pikkujättejä varten hankittu kuljetuskalusto :) Sarilla itselläänkin on raskasvetoja, kävin niitä kesällä 2010 katsomassakin ennen Vellerin saapumista. Velleristä oli tuolloin jo lyöty kaupat lukkoon joten pitihän rotuun nyt edes vähän tutustua sitä ennen ;)

Vellerillä toki on kisakamppeet jo olemassa, blingbling-timanttikoulusuitset ja koulusatulakin löytyy omasta takaa ja sitten olen säästänyt Lotta-vainaalle aikanaan ostamani kermanvärisen Eskadronin kouluhuovan sitä varten että jos ikinä milloinkaan tulee koulukisoihin lähdettyä, niin on sitten huopa sitä varten :) Muoveissahan se edelleen on eikä sen enempää ole käytetty huopaan sointuvia pinteleitäkään. Itsellänihän ei sitten olekaan yhtään mitään kisakampetta, paitsi messinkiset kannukset! :D Kermanvärisiä pöksyjä sitten vaan etsimään sekä siihen sopivaa kisatakkia. Nahkavarusteet on mustat, saappaat tulen ostamaan jotka nekin luonnollisesti mustat, oliskohan takkikin sitten musta? Vai meniskö kerman värisen kanssa tummansininen tai kenties tummanruskea paremmin? Mutta kun sitten nuo nahkavermeet tosiaan on sitä mustaa... Onneks on aikaa pähkäillä! Vellerkin pitää vielä kaikenlisäksi treenata kisaiskuun. Huhhuh! Toivottavasti saadaan kenttä edes kuukautta ennen valmiiksi.

7 kommenttia:

  1. Hitsi, te tuutte tännepäin! Katsotaan, jos pääsisin kuvaamaan ja tunnistaisin teidät, vois tulla moikkaamaan ;D

    VastaaPoista
  2. Vastasin jo tuolla meidän blogissa, mutta pistän tännekin jos huomaat nopeammin.

    En, en ole Satu sinua facebookissa estänyt vaan olen poistanut profiilini kokonaan. Tein sellaisen päätöksen viikonloppuna, että panostan ylimääräisen aikani blogin kanssa, muitakin syitä oli toki mutta ei niistä sen enempää. Nyt kevätkauden tullessa kun pukkaa päälle vielä päättötyö, viimeinen harjoittelu ja siirtyminen toivottavasti täyspäiväisesti työelämään niin on pakko jostain aikaa repiä! =)

    Korholan tila on meistä noin puolentunnin ajomatkan päässä ja itseasiassa suoraan miun työmatkan varrella, tai pikitieltä täytyy sinne Nivaan päin kääntyä. Se on sellainen asvaltoitu lenkkitie... sen verran minä olen hajulla missä se tila on!

    Ihanaa, että tulette tänne Itä-rajalle näyttämään kuinka komeita hevosia sieltä päin löytyy. Vaikka matka on pitkä, niin uskon että se on kiva kokemus muiden joukossa.

    Tervetuloa POHJOIS-KARJALAAN! Tulen ehdottomasti näyttämään pärstäni, jos ei satu olemaan työpäivä. Oletteko useamman päivän täällä vai vain tuon 29.7.? Varaan tuon päivän vapaaksi, sitä en osaa vielä sanoa varmaksi että saanko. Mutta toivotaan niin!

    VastaaPoista
  3. Juujuu, sinne vaan :) Mä voin antaa numeroni sitten lähempänä ni tulee varmasti treffattua kaikki mahdolliset ihmiset :)

    Mä olen ihan innoissani jo nyt tuosta. Niin kovasti olen halunnut noihin raskasvetotapahtumiin osallistua ja nyt on kaikki kyytiä myöten valmista jo! Ajoissa liikkeellä :D

    En osaa sanoa vielä visiitin kestosta, ymmärsin puheenjohtajan puheesta että tapahtuma ainakin on yksipäiväinen, tuolloin sunnuntaina 29.7. mutta voi hyvin olla että reissaamme jo edeltävänä päivänä sinne jotta ollaan sunnuntaina levänneitä ja kovassa iskussa näyttämässä toreille miten raskaammat kaverit suorittaa koulupiperrykset ;)

    VastaaPoista
  4. Hieno homma, aikanen lintuhan madon nappaa! ;) Täytyy pistää omaan kalenteriin jo ylös tuo päivämäärä ettei unohdu. Toivottavasti törmäillään tai luultavasti teidät erottaa kyllä paikan päällä! :D

    VastaaPoista
  5. Ai hyvä luoja minkä löydön tein kun saavuin sivuillenne! Mikä hevonen!! Olen aivan myyty.. <3
    Tätä komistusta haluan ihailla jatkossakin, joten liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  6. Heh, kiva juttu :D Tervetuloa lukijaksi!

    Tekstit on nyt vähän harvassa kun en tallilla tee juurikaan muuta kuin siivoilen karsinoita tai harjailen Velleriä. Kunhan kengät pysyis kauemmin kuin muutaman päivän niin alkaa taas ratsastusjuttujakin ilmestymään :)

    VastaaPoista
  7. Siirsin blogini (Puskaprinsessa) vain kutsuttujen lukijoiden käyttöön, joten jos haluat vielä jatkaa Salomen toilailuiden seuraamista niin heitä mulle (espritica@gmail.com) sun sähköpostiosoite. Helpoiten tuo toimii Gmailin kanssa :)

    VastaaPoista