sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Haaste.

Haasteen tarkoituksena on kertoa yhdestä suosikkiblogistasi, jota luet. Sain haasteen Katskalahden blogia pitävältä Tarzilta. Lopuksi haastat kolme muuta bloggaajaa tekemään saman, eli kertomaan lyhyesti yhdestä omasta suosikkiblogista.

Haastan seuraavat: Minkan, Hennan sekä Jessin

Yksi suosikkiblogeistani on M4rtzun heppablogi. M4rtzua on kohdannut lyhyellä aikavälillä kaksi suurta menetystä, kaksi kolmesta hänen hevosestaan on pitänyt lopettaa :( Jo kesällä hän menetti elämänsä hevosen ja nyt vielä tosiaan nuo kaksi. On vaikea myötäsurun keskellä kertoa iloisia ja kivoja asioita blogista, kun harmittaa toisen puolesta niin kovasti. Jokatapauksessa tykkään M4rtzun blogissa siitä, että hänellä on paljon kivoja kuvia tekstiensä joukossa, sekä kirjoittaa kivalla tyylillä, on mukava lukea. Hän kirjoittaa pitkiä kirjoituksia jotka eivät ole omien kirjoitusteni kanssa ollenkaan samanlaisia, omani kun ovat lähinnä tylsää päiväkirjaraapustusta. M4rtzulla jutut ovat paljon laajempia.

Toivon M4rtzulle paljon voimia suuren surunsa ja erityisen mustan joulunsa keskelle. Pisteet hänelle siitä että on jaksanut kaikesta huolimatta kertoa asioista blogissaan. Mielen valtaa suuri hiljaisuus.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kauniista sanoista... :)
    Elämä on ihmeellinen asia, jokainen päivä tarjoaa jotain. Siitä kirjoittaminen tavalla jos toisella on kumman terapeuttista. :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittamisella on ihmeen suuri merkitys ja sillä, että arki kuitenkin jatkuu ja sullakin nyt taas pihassa kaksi heppaa hoidettavana, ei voi jäädä paikoilleen murehtimaan. Niin tai näin, käsittämättömän suuri epäonni kuitenkin teidän ylle on langennut :( Jospa nyt koittais iloisemmat ajat!

    VastaaPoista