maanantai 28. marraskuuta 2011

Haastetta.

Blogihaaste!

Säännöt ovat seuraavat:

a) Kiittää haasteen antajaa: Kiitoksia suokkipoikatiimille!

b) Nämä blogit haastoin mukaan:
    Kaktu ja Futura
    Henna ja Mörkö
    Minka & Hepat
    Kirsi & Hepat
    Martzu & Hepat
    Puskaprinsessa
    Treenaaja-Terhi
    Katskalahti

c) Ilmoittaa näille kahdeksalle haasteesta.

d) Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

Asiat!

1. Olen varusteurheilija. Tykkään kun saan pukea siistit vaatteet jotka sopivat hevosen huopaan ja suojiin/pinteleihin. Tämänhetkinen vallitseva sää vaan romuttaa tämänkin pienen henkilökohtaisen nautinnon koska yritä tuolla kurapaskassa nyt näyttää mitenkään siistiltä kun ei tarvitse muuta kuin hakea hevonen tarhasta niin on jo kasvoja myöten täynnä kuraroiskeita. Lisäksi hevosilta irtoilee kengät siellä paskassa niin eihän tässä edes tarvitse miettiä mitään huopien ja housujen värimaailmoja kun ei tarvitse ratsastaakaan.

2. Olen ärsyyntynyt. Olen ärsyyntynyt siitä kun niin moni facebook-kaveri on jo hehkuttanut siitä miten siellä on satanut lunta ja on niin ihanan valoisaa ja valkoista. Täällä onkin ihanan mustaa ja kuraista!

Okei, lopetan kurasta itkemisen tähän ;)

3. Tykkään nukkua, tai ehkä enemmänkin tykkään nukahtaa. En niinkään tykkää nukkua aamulla pitkään koska sitten tuntuu että päivä on jo pitkällä eikä mitään ehdi enää tekemään. Mutta ajoissa nukkumaan meneminen ja se kun saa pään tyynyyn, ottaa hyvän nukahtamisasennon ja sulkee silmät. Nam.

4. Tykkään valokuvata, etenkin hevosia. Olen vain onnistunut sössimään kamerastani kuvausasetukset, en muista enää millä ja miten olen kuvannut enkä tiedä missä on ohjekirja jotta saisin asetukset takaisin normaaleiksi. (Ja vähän kelivalitusta: näillä keleillä en kyllä edes haluaisi kuvata yhtään mitään........)

5. Kahvi ♥ Voisin melkein elää kahvilla! Niin, ja Lidlin kreikkalaisella jugurtilla :)

6. Kissat ♥ Kaikenlaiset kissat on tykkäämisen arvoisia. Pitkäkarvaiset, lyhytkarvaiset, pienet, suuret, lihavat, laihat, villit, sylivauvat, omat, vieraat, ihan kaikki ♥

7. Haluaisin asua maalla. Nyt asun vähän, sillai ehkä semisti maalla. Tämä on pieni maalaiskyläpahanen, mutta haluaisin asua ihan oikeasti keskellä metsää (juu, keskellä metsää, ei peltoja). Omakotitalossa ja salaa tykkäisin siitä kun tulisi ihan hirmuinen lumimyräkkä eikä toivoakaan päästä kotoa yhtään mihinkään :)

8. En varmaan aikuistu ja järkevöidy ikinä.

3 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu! :)
    Koitin käydä Vellerin sivuilla, mutta jostain syystä se ei suostunut niitä avamaan..kummallista

    VastaaPoista
  2. Juu ne eivät ole enää toiminnassa. Kun periaatteessa samat asiat mitä blogissakin, ehkä kuvia miljoona kertaa enemmän tosin, mut noin niinkuin muuten :) Kyllä ne ois tarkoitus herätellä eloon taas niimenomaan kuvien takia.. Jossain vaiheessa.

    VastaaPoista