sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Ekaa kertaa otsalampun kera pimeässä.

Puuhastelin päiväheinät ja karsinat, sekä pihattomökin. Olin vasta aloittelemassa hommia kun Taru ja Upi tulivat Voiton ja Kalilein kanssa Vermon reissulta, olivat olleet Voiton kanssa varsanäyttelyssä. Tulivat siis pojat juuri sopivasti päiväheiniksi kotiin :) Siivoilin karsinoita siinä kun Taru laitteli Porrea ratsastuskuntoon ja sen jälkeen siirryin pihaton puolelle.
Ihmettelin epämääräistä ryskettä "nurkan takana" ja menin ulos katsomaan, Voitto ja Veller harrasti siellä jotain ihme poikien juttuja, oli pakko kaivaa puhelin taskusta ja pistää videoasetukset päälle kun loikkivat siinä niin hurjasti ihan pystyynkin!


Pari videota sain kuvattua kunnes tietenkin akku loppui ja paljon jäi kuvaamattakin. Olivat vallan hurjia ;) Ne loppukesästä makoili tuossa mihin on nyt muodostunut kauhea monttu.. Siinä oli jotain ihme turvetta, joten mikäs siinä oli köllötellessä :)

Otin tänään käyttöön postista hakemani harjakassin. Kivasti järjestelin pulloja ja puteleita siihen :)


Kävin Vellerin kanssa 5km maastolenkilläkin, hölkkää mentiin lähes koko matka, yksi pieni laukka ja pari käyntipätkää kun tuli ns. pakollinen kohta. Siinä rempataan vanhasta kanalasta tallia ja on jokseenkin mukavampaa mennä kävellen ohi kuin säikkyillen ja pelästyen kylkimyyrätä tai muulla erittäin tyylikkäällä tavalla koikkeloida ohi ;) Yllätyin melko paljon siitä ettei Veller ihmetellyt korvien välistä tulevaa ihme valolaikkua nenänsä edessä ollenkaan! Yleensä otsalamppu on jonkinasteinen kammotus etenkin ekalla käyttökerralla.

Hiki tuli, loimi päälle ja Voiton kanssa tarhaan. Metelistä päätellen Veller kävi ensimmäiseksi kieriskelemässä oljissa suurimmat kutinat pois.

3 kommenttia:

  1. Haha :D Ihanat kaverukset!! Hauska toi kun jahtaavat toistensa häntiä :D

    VastaaPoista
  2. Jotain poikien juttuja selvästi :D

    VastaaPoista
  3. Haaste! :)
    http://teamsuokkipojat.blogspot.com/2011/11/haaste-heppailupaiva.html

    VastaaPoista