tiistai 8. marraskuuta 2011

Viikon kuulumiset kerralla.

Mitäs tässä on tullut puuhasteltua..

Tallihommia, aamutalleja, päiväheiniä, ratsastelua maastossa ja itseasiassa yhtenä päivänä käytiin sänkkärilläkin pyörähtämässä :) Taru oli silloin just tulossa Kalilein kanssa matkiskisoista ja kun Veller näki tutun traikkuyhdistelmän ajavan pellon ohi, sille tuli kans hoppu päästä kotiin ja alkoi kiihtyneessä ravissa punkea vastakkaiseen suuntaan kuin minne oltiin työskentelemässä. Johdin sinne työskentelysuuntaan vähän voimakkaammin, Veller puolestaan voimakkaammin halusi kotiin päin ja kun tästä muodostui tahtojen taisto, vastasi Veller siihen pienellä rodeosarjalla ja yrittipä vissiin ryöstää laukalla vielä sen päälle. Käänsin pään linkkuun sinne suuntaan minne muutenkin ruunan halusin ja lopulta voitin ;) Pellolla sentään uskaltaa tehdä noin kun on tilaa, tiellä mentäs varmaan kuperkeikalla ojaan...

Eilen kävin shoppailemassa Börjesillä ja Myllyn Prismassa kauempana asuvan ystäväni kanssa. En tosin shoppaillut mitään ihmeellistä kun jokseenkin on hankalan kokoinen tuo Veller. Börjesiltä ostin uuden vihreän paaaaljon paremman pölyharjan mitä meidän vanha on sekä uuden dandyn, mustat Horsepol-merkkiset kumiohjat messinkisoljilla ja sellasen 2-packin saapassukkia. Tosi kivan tuntuiset mustat ohkaset sukat, mun uudet lempparit! Noiden ohjien kumiosa ei ole sellainen paksu millaisiksi kumiohjat yleensä mielletään vaan tommoset notkeammat ja ohuemmat, en tykkää niistä paksuista :P Ohjat ostin meidän blingbling-Chevalin koulusuitsiin kun niiden mukana tuli grippiohjat stoppareilla enkä tykkää niistä yhtään. Stopparittomat on enemmän mun mieleen. Prismasta ostin jotain luonnonharjasta olevan vihreän harjan, ihanaisen pehmoinen ♥ Mulla on samaa sarjaa jo ennestään viisi harjaa, semmoset vihreät kirjavaharjaiset. En tosin ota sitä uusinta pehmoharjaa vielä käyttöön, turha tommosta talvikarvaa on sellasella vedellä, pehmostelen kesäkarvaa sillä sitten.

Taisin hakea myös postista Tanjan Ratsutilan paketin tuossa viime viikolla. Siis sen tilauksen jossa piti olla mustana riimu, naru, huopa, hanskat, housut ja kuolaimet. Sieltä tuli vaan huopa ja kuolaimet :( Muut tulee sitten kun joskus saavat niitä... Blääh. Nyt ois postissa odottamassa nuo pinkit heijastimet myös, haen ne tässä joku päivä sieltä pois kuljeksimasta :)

Viime yönä nukuin melko huonosti ja vähän, tänään menin tekemään aamutallin joten en ratsastanut kovinkaan reippaasti kun energiataso oli melko alhainen. Kivasti humputeltiin eikä Vellerille tullut edes lämmin. Voittokin käytiin ajamassa sitä ennen ja järjestelin vähän harjapakkiakin ja otin sieltä turhuuksia pois. Pyyhkäsinpä liatkin pakista vielä muun siistimisen lisäksi. Ostin kaverilta Eskan navy-green-värisen harjakassin jonka hän lupasi tänään pistää postiin, saadaan se varmaan viimeistään torstaina käyttöön. Sit voin ne tänään blokatut harjapakkikamat ottaa takas käyttöön :D En mä sieltä poistanut kuin vanhan pölyharjan, Osterin jouhiharjan ja sellasen rinkulakarstan jolla on hyvä irroitella kuraa ja lähtevää talvikarvaa. Veivät turhaan vaan tilaa kun ei tuo pakki oo mikään tilaihme. Ja Osterin jouhiharjan otin siks pois kun en enää selvittele jouhia joka harjauskerta, ettei ne ihan ohene olemattomiksi.

Ja jouhista tulikin mieleen, että himottais kiskasta Vellerille ratsutukka....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti