perjantai 11. marraskuuta 2011

Mulla olis yksi toive, yksi pieni pyyntö vaan...

..nimittäin se, että W-pojat vois tehdä ne kikkikasansa niille vähän kosteammille oljille eikä haudata kuivien, puhtaiden olkien sekaan! Ne märemmät menee kuitenkin lantalaan, ei tarttis niin kovasti etsiskellä sieltä niitä kakkoja. Tai sit voisivat, kuten myös Kalileikin, jättää jonkunmoisen aarrekartan että ne kikit löytyis sieltä helpommin. Eikä niin, että kun luulee siivonneensa jo kaikki tarvittavat pois, niin puhtaita pöyhitessä ja levitellessä sieltä leviää vielä palleroita joka puolelle.

Niin, ja sellaistakin toivon jo kovasti, että Tanjan Ratsutila-verkkokauppa sais ne mun tilaamani puuttuvat objektit (Lugana-pöksyt, riimunnaru ja yhet Roecklin hanskat) jo maahantuojalta, tai välittäjältä, tai tukusta, tai ihan mistä vaan. Tänään hain postista Eskan harjakassin värinä navy-green, Hööksiltä ne pinkit heijastimet ja yhden Tanja-paketin josta jo etukäteen intoilin et nyt vihdoinkin tulee loputkin, niin ei.. Siellä oli vaan Eskan riimu. Huoh. Aiemminhan sain Eskan huovan ja Sprengerin kolmipalat.

Mulla on jo monta päivää ollut tollanen alustava ärsyke nielussa, sellainen pieni flunssaa enteilevä pikkukarheus joka viime yönä otti seuraavan asteen ja nyt voidaan jo puhua ihan karheudesta. Lisäksi iho vähän aristaa, silmät samoin joten ehkäpä illalla on jo vähän lämpöä. Ei haittaa, voin jättää mielelläni tekemättä lauantaina iltavuoron, työmatkojen kera kun työpäivä alkaa 12:45 ja päättyy 22:55.

Kävin tänään tekemässä aamutallin. Veller ja Voitto tönötti mökissä, kun sain auton parkkiin, ne tönötti aidan vieressä. Kaksi silmäparia myös seurasi hyvin tarkkaan jokaista liikettäni kun kasasin kottareihin heidän aamuheiniään. Viskasin heinät niille ja jaoin sisälläolijoille kaurat, sen jälkeen myös W-pojille. PPK-tarhaan kans heinät, hevot perässä ja sitten muihin tallipuuhasteluihin. Vitsit tuo poni on ihana kun se hirnuu siellä karsinassaan :) Hän ilmeisesti varmistaa ettei häntä vaan unohdeta sinne karsinaan kun on niin pieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti