perjantai 25. marraskuuta 2011

Tikit pois ja baanalle.

Sain tänään tikit pois. Oltiin jo sovittu aiemmin että tänään mennään ratsastustunnille, se onkin melkein ainut kerta neljässä viikossa kun me päästään ja Tarullakin oli sopivasti vapaapäivä että hän ehti meitä kuskaamaan. Mutta tosiaan, tikit pois ja olin päättänyt että jos kypärän kanssa sattuu, niin pistän pipon mut tunnille mennään! Onneks ei ole enää kipeä :)

Vellerillä oli jokseenkin monta vapaapäivää takana ja se näkyi kyllä sitten alkuverkoissa. Muutenkin oli jo pimeää eikä kentän valo valaise ihan joka nurkkaa. Oli tarkoitus alkuravit ottaa, Veller vaan loikki, koikkelehti pää pystyssä ja pörisi ihan kaikelle. Itse pysyin rauhallisena, juttelin mukavia muttei mun mukavat juur auttaneet... Pölöilyllään Veller sekoitti myös Pojan pään ja Maiju olikin sen kanssa ihan ihmeissään kun ei sellanen pönttöily todellakaan kuulunut Pojan käytöstapoihin. Sehän skitsahti jo ihan siitä kun edes tuli meidän lähelle. Heitteli pukkeja ja oli ihan hölmö. Veller sentään vaan tyytyi trööttäilemään eikä rauhottunut vaikka mentiin pääty-ympyrälle valon alle, juttelin kivoja ja vaan yritin kevennellä ja antaa pidempää ohjaa jotta rentoutuisi. Siispä siirrettiin heebot käyntiin ja jatkettiin työskentelyä käynnissä.

Asetuksia ulos ja sisään, työskenneltiin koko tunti isolla pääty-ympyrällä käynnissä ja ravissa. Lopuksi me otettiin Vellerin kanssa vielä laukkaa molempiin suuntiin kun kaksi muuta ratsukkoa ei halunnut, toisella jalkavaivaa ja toinen parantumassa rintalihaksen revähtymästä. Me taas ei olla pitkään aikaan laukattu joten tottakai haluttiin laukata ;)

Päästiin takas kotitallille ja sovitin uutta loimea. Weatherbeeta Taka Contour Heavy Combo Freestyle... Joo, en mä tiä :D Kaulakappaleellinen 360g ulkotoppis siis. Pienempi kaulaosa mitä Kalilein loimessa, eikä tuo etuosakaan nyt täysin passeli vieläkään ole. Ei kuitenkaan liian pienikään joten tämä jää meille.



Tuommoinen.
Ulkonäöltään ihan kiva ja siisti, ja sisälläkin oli ihanan pehmoinen fyllinki ♥

Otettiin Voitto ja Veller yöksi sisälle. Saavat nyt olla ainakin muutaman yön (jos ei Veller sitten keksi yöksi itselleen aktiviteetteja ja hajoita paikkoja tms..) siihen asti että Aatami tulee ensi viikon tiistaina. On ollut niin kamalat kelit ja pojat on saaneet pihattomökkinsä siihen malliin että parempi antaa niiden nukkua yönsä kuivilla oljilla. Vaikka päivittäin pihattoa siivoaa, niin näillä keleillä ne hengailee siellä niin paljon, että siellä on hirveät määrät jätöksiä ja kun kulkevat sisään ja ulos, niin mukana tulee paljon myös kuraa. Ei siis tietoakaan mistään kuivasta makuualustasta.
Vellerin yömaja. Se kävi noihin ulkopuolella oleviin heinäpaaleihin käsiksi jo heti alkuun, vaikka omiakin oli karsinassa.



2 kommenttia:

  1. Onpa komea loimi komealla hevosella! ;D

    -Jenni :D

    VastaaPoista
  2. Pitää olla ;) Nyt sit vaan odotellaan niitä kovia pakkasia et voi ottaa käyttöön!

    VastaaPoista