tiistai 15. marraskuuta 2011

Vellerillä on vekki :( Mutta silti :)

Tänään en puuhastellut tallilla mitään! Paitsi annoin päiväheinät kun tulin ensimmäisenä paikalle :) Vellerille ja Voitolle en antanut kaikkea kun olin ottamassa ihan just Vellerin sieltä lenkkikaveriksi. Jätin Voitolle hyvänmielen heinät ja loput jätin aidan toiselle puolelle odottamaan lenkiltäpaluuta.

Elisa tuli Kalileilla ratsastamaan. Laiteltiin siinä heposia yhdessä kuntoon ja huomasin Vellerillä just satulan toppauksen kohdalla melko ison karvattoman läntin :( Lähempi tutkiskelu paljasti ettei se onneksi ollut kokonaisuudessaan vekki, vain pienempi, noin sentin halkaisijaltaan oleva reikä siellä oli.









Tuommoinen pipi.
En halunnut pistää satulaa siihen päälle ärsyttämään joten lähdin maastoon ilman :) Virittelin heijastimet, heijastinloimen ajattelin kiinnittää omalle vyötärölle niin että se on osittain jalkojenkin päällä ja asettelin vielä otsalampunkin.

Noustiin selkään kumpikin omalla tavalla ja lähdettiin köpsöttelemään tietä pitkin. Elisa jatkoi Kalilein kanssa pidemmälle, me tyydyttiin lyhyempään 5km reissuun kun mulla oli vielä yövuoroon meno edessä. Veller oli ihanalla päällä, ravattiin aika paljon ja loppumatkan vaan fiilistelin ihanaa ilmaa, ei haitannut pimeys ollenkaan! Kirkas tähtitaivas, pakkanen vähän kipristeli varpaita ja pyllyn alla leveä, lämmin selkä ♥ Oioi :)

2 kommenttia:

  1. Itselläkin haaveissa vielä joskus ostaa muhku hevonen, olen aina haaveillut kunnon muhkusta :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen ;) Vaikka onhan näissä toki niitä miinuspuoliakin jonkun verran. Tai ei Vellerin kanssa läheskään niin paljoa mitä enemmän norsun kokosilla.

    Varusteita hankala löytää, usein joutuu teettämään esim. suitsien osia puhumattakaan satulasta, metsästämään kiven alta riittävän isoja kuolaimia, tuskastelemaan loimien kanssa kun suurimmatkin jättää pyllyn paljaaks eikä edestä mene edes kiinni ja mikäli sattuu jalkojaan kolhimaan niin x-fulleja suojia ja etenkin bootseja vasta vaikea onkin löytää.

    Kengittäjillä ei ole yleensä riittävän suuria kenkiä jos ei ennalta kysele, voi joutua itse ne hankkimaan. Ja jos sikailee kengityksessä, on tommosen tonnikeijun piteleminen hiukkasen suurempi homma kuin puolet kevyemmän kaverin. Saatika sitten jos pitää rauhottaa, valjaat kattoon roikkumaan, ei kukaan jaksa selälleen tollasta ottaa kannettavaksi. Syövät tietty kans paljon, 20kg korsirehua menee jo pelkästään hengaillessa, karsinaksikaan ei riitä perus 9m² ja niin, eihän ne kovin helposti traikkuunkaan mahdu.

    Mut en mä heti vaihtais :) Sitäpaitsi koska Veller on niin sporttinen, niin sille vielä suht helpolla löytää tarvittavat asiat :)

    VastaaPoista