maanantai 14. marraskuuta 2011

Joku levitti kakkaa piperryspellolle :(

Tein tallihommat tänäänkin. Alunperin suunnittelin meneväni pellolle vähän pipertämään Vellerin kanssa, mutta joku jussi siellä oli levittämässä lantaa joten ei ehkä sit mennäkkään :( Kiva jos siellä on nyt pohjakin ihan traktorinrenkainen ja epätasainen, yhy! Sit pitää mennä kauemmas pellolle pipertämään ja jos ikinä tulee kuvauksellisia päiviä ja ikinä milloinkaan kukaan edes tulee ottamaan kuvia, ni kiva sinne kauas sit lähteä. Voi tylsyys...

Ja sitä tylsyyttä sit laajensi vielä se, että alkoi satamaan. Siinä vaiheessa hälveni viimeinenkin into, kävin tekemässä pienen ilman satulaa-köpön täyden pimeyden vallitessa ja angstailin maailman kurjuutta. "Lenkin" jälkeen sovitin Kalilein Weatherbeetan toppalointa Vellerille. Tarkoituksena siis lähinnä tsekkailla minkälainen WB:n kaulakappale on, että mahtuuko. Mahtuihan se :)
















Kalilein takki oli siis Weatherbeetan Orican Freestyle kokoa 6'9" eli 155cm. Selkämitta oikein hyvä kuten kuvasta näkyy, lavoista vähän ahdas, mutta pääasia olikin se että kaulakappale meni kiinni! Siispä metsästämään kivoja uusia WB:n loimia Vellerille kokoa 7'0" tai 7'3" :) Jeij!

2 kommenttia: