lauantai 1. lokakuuta 2011

Vähän tilasin.

Joskus täytyy shoppailla. Itsehän harrastan sitä enimmäkseen verkossa, ei tule lähdettyä kovin helposti liikkeisiin kiertelemään ja tekemään heräteostoksia vaan yleensä jos käyn, on mielessä jo ennestään joku tietty mitä lähden hakemaan. Verkossa sitten surffaillessa teen ne heräteostokset, kuten tänäänkin :)


Tilasin siis itselleni mustat Pikeur Luganat, olen tykästynyt juurikin tähän malliin ja itselläni on yhdet sileät sekä kolmet ribbineulosta olevat Luganat. Nyt tulossa uudet sileät :)

Lisäksi tilasin ohuet Roeckl Meredith Michales-Beerbaum-hanskat. Minulla on samanlaiset talvimallia, sekä olen aiemmin ostellut Roecklin Light Gripejä. Ne onnistun jostain syystä rikkomaan kovin nopeasti kämmenestä, tai siis eihän ne varsinaisesti mene rikki vaan se pinta vain rikkoontuu. Jospa nämä kestäisivät, ainakin ne talvimalliset on kestäneet.

Veller puolestaan saa Sprenger KK Ultra Aurigan-kolmipalat, paksuutta 18mm ja pituutta 16cm. Meillä on ennestään samanmoiset, mutta kun messinkisolkisia suitsia on kahdet, niin pitäähän kumpaankin olla omat kuolaimet ettei aina tarttis vaihdella ;)

Sitten tulee Eskadron Cotton-kouluhuopa kultaisella reunapunoksella. Lisäksi ruuna saa Eskadron Premium-nylonriimun väriltään musta-kulta. Tilasin siihen myös riimunnarun, mutten löytänyt juuri siitä väristä kuvaa joten laitoin tähän sitä lähinnä olevan värisen. Naru on siis väriltään musta-beige ja tuossa kuvassa on mariini-beige ;p

Muiden kohdalla värit ovat mitä pitääkin, eli mustaa tuli tällä kertaa tilattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti