tiistai 18. lokakuuta 2011

Toivepostauksia..?

Monilla on blogeissaan toisinaan toivepostauskyselyjä, ajattelin että oiskohan tämän blogin lukijoilla jotain tiettyä mielessä mistä kiinnostaisi lukea? Tallista, varusteista, vaiko kenties enemmän henkilöstä tekstien takana..?

Tänään en käynyt tallilla ollenkaan. Jotenkin nämä yövuorot on aina semmosia että kun joskus siinä iltapäivällä herää, haluaa hetken ihan vaan olla ja syödä "aamupalaa" ja etenkin näin hämärämpään vuodenaikaan tuleekin sitten jo "hetken oltuaan" huomattuakin että alkaa hämärtää eikä enää montaa tuntia ole töihinlähtöönkään joten jää tallillakäynti väliin. Veller onneksi kestää vapaat hyvin, eikä ole mitään tarkkaa treeniohjelmaa tai muutakaan niin olkoot siellä sitten omissa oloissaan :) Olisihan se tietenkin aina parempi jos pääsisi ihan päivittäin käymään ja liikuttamaan.

Joskus aiemmin kun kirjoitin noista tilaamistani mustista varusteista, siinä oli housut, hanskat, huopa, riimu, naru ja kuolaimet. Olen niitä tässä jo odotellut kovasti saapuvaksi ja viime viikon keskiviikkona sainkin tilaukseen päivityksen: Toimitettu. No aloin siinä innoissani odottelemaan saapumisilmoitusta, ei kuulunut vielä perjantaina, tuli maanantai. Ei vieläkään. Tänään sieltä oli tullut sähköpostia jossa pahoiteltiin viivästymistä ja sanottiin että odotellaan vielä paria tuotetta saapuvaksi heille tämän viikon aikana, jotta saavat sitten tilauksen eteenpäin mulle. Huoh... No, ei mistään välttämättömyydestä onneksi ole kyse, niin mikäs tässä odotellessakaan sitten.

Tänään illalla menen onneksi viimeiseen yövuoroon, torstaina on kokonaan vapaata ja seuraavaksi perjantaina tiedossa aamuvuoro. Huomenna yritän herätä jo puolenpäivän aikaan, siitä sitten heräilyjen jälkeen suunnistan tallille ja lupaan ja vannon meneväni Vellerin kanssa pidemmälle maastolenkille :) Mulla on kaksi ajatusta, katsoo sitten kummalle reitille päädytään.

Mutta hei, laittakaa kiltit niitä toiveitanne mistä haluaisitte lukea enemmän tai jos on joku ihan erikoispostausajatus. Muuten tää on aika tämmönen päiväkirjatyylinen tylsä blogi, "Menin tallille ja ratsastin, laitoin Vellerin takas tarhaan ja lähdin kotiin". :D

4 kommenttia:

  1. Esmes talli tai varustepostaus ois kiva :) Tai videopostaus teijän päivästä!

    VastaaPoista
  2. Videopostauksen voin toteuttaa sitten kun joku ajalla varustettu henkilö jaksaa tulla mukaan tallille ja seurata meitä videokuvaa ottaen ;) Tänä päivänä sellaisia henkilöitä vaan ei oikein ole...

    VastaaPoista
  3. Haluaisin kuulla enenmmän ihmisestä blogin takana! Hirmu monet hevoaiheiset blogit alkaa itseäni pitemmän päälle kyllästyttämään, kun ei kerrota itsestään mitään..Vaikka hevosaiheinen blogi olisikin, niin ois kiva tietää kuka siellä kirjoittaa. Hieman omaakin persoonaa esiin, eikä vaan sen hevosen :)

    En nyt tarkottanut tällä just siun blogias, vaan noin yleisesti suurin osa hevosiin keskittyneet blogit on aika persoonatonta diipadaapaa..

    VastaaPoista
  4. Pitää siis väsätä sellainenkin jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista