maanantai 17. lokakuuta 2011

Veller on hassumainen karvanaama :)

Tänään oli joku virtapiikkipäivä. Ajattelin mennä vaan ratsastamaan, mutta kysäisinkin Tarulta oliko hän mennyt moneksi töihin ja oliko ehtinyt siivoamaan pihattomökkiä aamulla. Taru oli ehtinyt sitä siivoamaan, muttei kuivittamaan joten päätin mennä katsomaan oisko vielä jotain randomkasoja kerättävänä ja olihan siellä muutamat. Vein lisäksi pari siivua puhdasta olkea sinne ja pöyhin pojille oikein mukavan pedin! Ollaan tuskasteltu kun jäbät pissii sisälle, no tiettykin kun siellä on olkea niin ei roisku jaloille. Tänään viisas Voitto näytti että hän voi kyllä pissiä uloskin ja oli pakko ilmoittaa tästä ihmeestä myös Tarulle :D Kottareihin jäi pihaton jälkeen vielä paljon tyhjää tilaa jonka päätin täyttää siivoamalla karsinatkin. Joskus täytyy olla kiltti ja helpottaa toisen töitä. Etenkin kun Tarulla oli kuuteen asti ihan palkkatöitä, niin on sitten edes vähän vähemmän kotona hommia kun joskus illalla sinne asti pääsee.

Siivouspuuhastelun jälkeen hain Vellerin ja huvituin kovasti kun se on parin päivän aikana kasvattanut hassun pörrökarvan naamaan :D Kävin lauantaina ja sunnuntainakin, mutten ottanut Velleriä tarhasta vaan puuhastelin ruokintoja ja tallihommia enkä niin läheisesti Velleriä silloin tutkiskellut. Muutenkin sillä alkaa jo talvikarva olemaan ihan hyvällä mallilla.

Ei näy naamakarvat kyllä tässä kuvassa ollenkaan samalla tavalla miltä ne luonnossa näyttää ;p

Käytiin Vellerin kanssa melkoisen kevyt hölkkälenksu hämärtyvässä illassa. Oltiin nelisenkymmentä minuuttia matkassa, käytiin Tiltuntie edestakaisin. Ei siitä kilsoja tule kuin reilu 5km yhteensä. Lenkin päätteeksi harjasin vielä kunnolla parilla harjalla ja päästin jäbän tarhaan odottelemaan Tarua saapuvaksi -> saa iltaheinät ja jyvät ja voi painua unille :)

2 kommenttia:

  1. Huomasin tässä selaillessani että meidän hevoset on samasta isästä :) Ihan lähettyvilläkin jopa! Suloinen ruuna sinulla :)

    VastaaPoista
  2. Aijaa :) Missä päin sun hevonen asustaa, ja minkä niminen hän on? Voit vaikka laittaa sähköpostia jos tahdot :) satu.osterman@lailanet.fi

    Näitä ei kuitenkaan niiiiin paljoa Suomessa VIELÄ ole niin kiinnostaa kaikkien olemassaolot :)

    VastaaPoista