tiistai 25. lokakuuta 2011

Se joka on pissapää kengittäessä, lopulta pelästyy omaa käytöstään itse.

Veller tosiaan tiputti toisen etukenkänsä lauantaina maastolenkillä. Kengittäjä-Katri tuli onneksi tänään lyömään sen takaisin ja olin valmistautunut siihen että sen yhdenkin kengän takia Veller rauhotetaan, mutta Katri oli sitä mieltä että jos huulipuristimen avulla selvittäis siitä yhdestä. Siispä en rauhottanut ruunaa, vaan pesin ainoastaan jalat ja otin Tarulta erinomaisesti huulipuristimen virkaa toimittavat pihdit laatikosta sitä varten että jos/kun sikailua ilmenee, väännetään turpa rullalle.

Alku sujui ihan ok, Katri vähän siisti kaviota enkä edes itse asiassa tiedä mitä oli menossa kun Veller taas teki touhusta astetta hankalampaa. Pihdit nenään ja homma jatkui. Sittenpä Veller päättikin nojata ensin taaksepäin ikäänkuin ottaakseen vauhtia ja sitten se hyppäsi pystyyn ja eteen, Katri nousi ilmaan ja toinen etunen osui mua rinnuksille. Pihdit pysyi nenässä, muutama karjasu seurasi automaattisesti ei toivottua toimintaa mut jostain kumman syystä tuon episodin jälkeen Veller seisoi kuin tatti loppukengityksen ajan :D Olen melko varma et se jollain tapaa pelästyi vähän itsekin tapahtunutta. Lopulta otin pihdit pois ja Katri vielä teki viime siistimisiä kaviolle ja kaikki oli ihan ok siinäkin.

Tässä on täysin turha videonpätkä Velleristä kengityksen jälkeen tallissa odottelemassa takas tarhaanvientiä. Hain tänään uuden puhelimen postista ja testailin sitä vähän :) Vellerillä on riimunnaru kaulalla, jos joku sitä ihmettelee ja ihan on jostain syystä X siinä, ei siis mitenkään siksi että ois joku hätävara. Ei, Veller on ihan viksu :) Siis lähestulkoon kaikessa muussa paitsi tossa kengitystouhussa...




Kirosin myös tuossa pari päivää sitten sitä Horzelta tullutta huopaa. Tässä siitäkin mallikuva miten tyhmästi se brodeeraus jää siiven alle :( Ajattelin kyllä tilata uuden, ehkä vähän pienemmällä tekstillä ja pistän vielä erityismaininnaksi et jos sen tekstin sais siltikin vielä vähän reunempaan. Vellerin nimikään ei mikään järin pitkä ole, eikä tuo sen satulakaan mikään normaalia suurempisiipinen. Nih.

4 kommenttia:

  1. Veller on niiin komea! Mikä sen säkäkorkeus on? Oon aivan ihastunut, toi läsi tekee tehtävänsä.. ;D

    Tosi kurja toi huopajuttu :( Ei tollasta oo kyllä kiva käyttää kun jää teksti satulan siiven alle :/

    VastaaPoista
  2. Se on 175cm :)
    Läsi on kyllä ihan paikallaan, ois niin paljon tylsemmän näköinen jos ois ihan merkitön, tai vaan pienillä merkeillä.

    VastaaPoista
  3. Höh tuota brodeerausta...Kannattaa ottaa se seuraavan kerran vinoon, niin mahtuu paremmin :)

    VastaaPoista
  4. Noku mä en halua sitä vinoon ;p Mä otan sen pienempänä.

    VastaaPoista