maanantai 3. lokakuuta 2011

Mälkää ;p

Ihanaa kun taas sataa ♥ Olihan tossa jo ainakin kaks kokonaista ällöttävää aurinkoista päivää. Eilen onneks jo alkoi vähän tulla vettä taas. Melkein jo pelästyin et meinaaks oikeesti maa alkaa kuivumaan! Oishan se vallan kurjaa jos tallilla sais tarhoissa kottareita työnnellä vaivattomasti eteenpäin...

Aikataulu tälle aamulle oli seuraava: 8:15 tallille, ensin Voiton ajo, sen jälkeen Vellerin ja Porren setäköpsölenkki ja tallipuuhat valmiiksi niin että Taru olisi päässyt lähtemään töihin siinä klo11 jälkeen.

Noh, mun osalta se pissi heti alkuunsa, taisin myöhästyä ainakin 10min sovitusta kellonajasta.

Käytiin siis Voitto ajamassa. Lenkin jälkeen Taru hääräili Voiton kavioiden kanssa, on tullut kengittäjältä kehotus naputella vasaralla kenkiä kun varsapieni sitä on niin kovasti säpsynyt. Itse tein sinä aikana karsinat ja samalla portinavauksella kun Voitto meni jyvien kanssa tarhaan, tuli Veller sieltä ulos lenkillelähtöä varten.

Laiskotti, hevonen oli märkä ja vettäkin tuli alas, joten en vaivautunut satuloimaan. Ja koska en satuloinut ja vaatetuskin oli mallia sadepuku, laitoin humputtelusuitset päähän. Humputtelusuitset on sellaiset joissa ei ole turparemmiä ollenkaan. Vellerilläkin oli humputtelut mielessä. Hipsunhipsun se meni, oli ihan meno päällä. Vähän ihan sallitustikin hipsuteltiin ravia menemään ja takastullessa Taru otti Pirden kanssa pienen laukkapätkän. Veller ei saanut samanlaista joten nousi kiukku. Etuset nousi myös, ainakin 10cm maasta ilmaan, mentiin niska linkussa raviväistöä pieni pätkä, Veller viskoi päätään ja lopulta pakitti ojaan suutuspäissään ja sitten törötettiinkin siellä. Taru ja Pörri kääntyivät takaisin ja saatiin kummasteleva kysymys, miksi kävelemme pellon puolella. NII-I.

Hevoset saivat loimet niskaansa, tämä olikin tänä syksynä Vellerille eka kerta. Se sai Eskan ohut-puuvillavuorisen sadeloimen ja jännityksellä menen huomenaamulla katsomaan mitä siitä on jäljellä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti