perjantai 14. lokakuuta 2011

Mutarallia, jee!

Eilen Vellerillä oli vapaa, pyhitin päivän aamuvuorolle sekä kotona puuhastelulle. Tänään yritti aurinko vähän paistella ja päätin ottaa kameran mukaan tallille, jos saisin vaikka jotain ER-kalenteri 2012-kuvia otetuksi. Pihaan kun tulin, en voinut olla huomaamatta jotain ihme kinastelua VV-pihattomökissä. Ei pojat sentään painineet mut jotain siellä oli meneillään. Poikien juttuja...

Veller ja Voitto olivat vedelleet mutarallia tarhassa ja Veller oli kainaloita, mahanalustaa ja kylkiä myöten ihan kurassa -.-" Jalat polvista alaspäin pesin, muun kropan siistin harjaamalla. Otettiin suunnaksi laidun ja Taru tulikin vähän avittamaan narun kanssa kun Veller meinas vaan mutustella fruktoosiruohoa ;) Juoksentelun jälkeen oli vuorossa hevosenvaihto ja samalla portinavauksella kun Veller meni sisään, otettiin Voitto ulos.

Ensin harjailin Voittoa kun Taru teki karsinat. Lähdettiin ajamaan ja tällä kertaa mentiinkin eri tielle mihin yleensä. Voitto oli pirteä, niinkin pirteä että ilmeni ihan päänviskelyä! :D Ajolenkki meni kuitenkin hienosti, pellolla oli ihan vieressä traktorikin kyntöhommissa mutta mahtoikohan Voitto edes huomata sitä :) Voiton ajelun jälkeen auttelin Tarua kun hän laitteli hevosille iltaruokia ja otettiin PPK-porukka talliin.

Tässä hiukan kuvasatoa irtojuoksutuksesta.






2 kommenttia:

  1. Nämä oli kyllä todella hienoja kuvia, kävin petsiestäkin ihailemassa! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on vaan niin hyvä kuvauksen kohde ;)

    VastaaPoista