tiistai 14. toukokuuta 2013

Vähän vieraissa.

Oltiin noin 1,5h maastossa tänään. Itse menin Pekalla, Tanjan suokkiruunalla. Tanja tuli kärryillä Karkin kanssa ja Maiju, Vellerin vuokraaja, meni Vellerillä. Oli tarkoitus mennä kivasti ja rauhallisesti, vähän ravailla ja sillai. En laittanut Sports Trackeria päälle, se jotenkin unohtui kun olin niin fiiliksissä kun pääsin vieraalla ratsulla menemään :D Käytiin yhdellä ihan hyväpohjaisella tienpätkällä jossa Veller ja Pekka sit päättiki vähän revitellä... Tai oikeastaan Veller sen taisi aloittaa. Ihme sekopää! Kauhee ohittelumeininki ja sit en voinut päästää Pekkaa heti perään vaikka se ois tottakai ollut ihan täysillä heti menossa, vaan jouduin pidättelemään (melko surkealla menestyksellä) ja sitten se vasta haluski mennä! Onneks nää pojat vaan paahtaa menemään eteenpäin eikä tuu mitään ylimääräisyyksiä ni ei sentään tuu mitään selästäsuistumisia. Karkkiponi tuli sieltä jostain perästä sitten kun isot miehet ensin baanattivat edellä... :)

Joitain kertoja tuo sama toistui, yhtäkkiä Maiju vaan tuli Vellerin kanssa ohi ja painelivat laukalla jonkun matkaa. Viimeisen kerran Maiju vielä huusi takaa "Varo!", kun oltiin jossain peltojen keskellä suht' kapealla tiellä, ja sitten ne menikin ohi ja kuului vaan naurun räkätystä :D Joop.. Ja mä oon niin mukavana maastokaverina tota mainostanut. Ei lähde kisaamaan ja on enemmänkin käskettävä kuin pidäteltävä. Miksei se tänään ollut sitä?! Onneks ei Maiju kuitenkaan säikähtänyt ja sanonut ettei enää ikinä mee tuon selkään. Oliko tässä sitten kyseessä jonkunlaista testausta vai oliko eilinen shiatsu-hieronta niin vapauttava ja energiaa antava et se purkautui sitten näin? Ja ihan siis hyvällä fiiliksellä korvat töröllään Veller paineli menemään, et ei mitenkään korvat luimussa hv-ilmeellä.

Ota näistä selvää... Huomenna koitan päästä itse tuonne samaiselle lenkille. Katsotaan mites sitten laukka irtoaa!

Pekka muuten oli ihana  Niin paljon helpompi ratsastaa sopivamman kokoisella hevosella. Keventäminenkin oli niin vaivatonta, tuntui ettei tarvinnut pyllyä paljoo satulasta nostaa. Käynti oli mukavan reipasta ja muutenkin koko hevonen oli vaan niin huippu! Kohta mä haluan oman suokin...

2 kommenttia:

  1. Vuokraaja? Et oo blogissa maininnut mitään että etit vuokraajaa! :D Eikö sulla talvella käynyt joku sun äitikaverikin mukana tallilla? Mihin hän on jäänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hevonen jolla hän ratsasti muutamia kertoja meidän tallilla kun käytiin maastoilemassa, muutti omistajansa kotipihaan eikä sen jälkeen kellään meidän tallilla ollut hänelle tarjota hevosta ratsastettavaksi.

      Poista