tiistai 18. joulukuuta 2012

Puolenpäivän pikainen maastolenkki.

Meinasin kuvata Velleriä paalin kimpussa,
mutta sepä päätti lähteä portille vastaan :)
Äidilläni alkoi tänään työt vasta 14:30 (mutta tallilla ollessani hänelle oltiinkin jo soitettu ja pyydetty töihin 14:00 jos vaan mitenkään ehtii) joten minulla oli hyvä tilaisuus mennä aamupäivällä tallille. Tuo käsite "aamupäivä" todella usein on jokseenkin häilyvä ja tänäänkin lähdin sinne vasta klo11 maissa :)

Tallin pihatietä ajaessani huomasin, että Veller ja Pirkko ovat saaneet tarhaansa pyöröpaalin syötäväksi ja Veller olikin sen kimpussa puuhastelemassa! Pirkkoa ei kuvassa näy, koska Pirkko oli lenkillä. Velleristäkään en saanut syömiskuvaa kun se heti lähti tulemaan portille kun siihen saavuin :)


Huomatkaa kylmäverisen hirmuinen mammuttikarva ;)
Sain eilen Outilta Lotan vanhat meksikolaiset ja niihin sopivan rintaremmimartingaalin. Annoin ne joskus hänelle kun meillä ei ollut enää tarvetta mustille vermeille, muttei heidän tullut käytettyä ja minähän sitten kysäisin olisiko mahdollista saada ne takaisin! Ne ovat Claridge Housen Clincherit, kokoa full mutta melko suurta mitoitusta kun muistin, että Lotalle niihin on saanut ainakin turparemmiin tehdä lisäreikiä, niin elättelin toiveita josko ne menisi Vellerille. Poskiremmit jää vähän vajaiksi, leukaremmiä en edes kokeillut kiinni ja otsapanta on vähän liian pieni, mutta pääasia, se turparemmi oli sopiva :D Siispä etsimään mustaa messinkiklinkkereillä varustettua otsapantaa jostain niin virittelen tuon turparemmin meidän toisiin meksikolaisiin, sattuu olemaan niissäkin messinkisoljet. Rintaremmikin jopa mahtui suurimmilleen säädettynä Vellerille! Se tosin onkin toinen seikka, näyttääkö tuollainen ohut ja siro niin kauhean järkevältä Vellerin päällä ;) Mutta onhan niillä tunnearvoa

Lottamuru klinkkereiden kanssa v.2009. Kuskina Tiia.
Sovittelujen jälkeen laitoin loputkin hevosesta kuntoon, sekä tietty itseni myös, ja lähdettiin lenkille. Käytiin kävelemässä kierros yhdellä heinäpellolla johon pääsee ihan pihasta, oltais jäätykin siihen mutta Veller ylsi astumaan maahan asti ja sieltä tuli ruohot esille joten ei sitten jääty siihen :( Jatkettiin matkaa tielle. Mentiin taas hakkuualueen lenkki ja kierrettiin sikalan kautta. Hakkuualueen alussa Veller jäkitti samassa kohtaa kuin viimeksikin, koitti hypähdellä pystyyn ja kääntyä takas. Pitää oikeasti seuraavalla kerralla ihan napata kuva jotta saa kaikille näytettyä miten tyhmässä kohtaa tuo hömelö saa tuollaisen EN MEE!-kohtauksen :D Kun siinä ei ole yhtään mitään mikä antaisi syyn moiselle käytökselle. Jälleen kerran poikettiin sitten siitä tieltä jokusen metrin sivulle jossa ei oikeasti ole pohja eikä yhtään mikään sen erilaisempi kuin siinä tien kohdassakaan, samanlainen kalliopohja on ympärilläkin. Ehkä voi vähän enemmän kasvaa sammalta ja lumen alla saattaa jokunen kivi olla piilossa. Ei mene mun ymmärrykseen. Ravailtiin ja laukkailtiin, Veller oli ihanainen :) Lenkki ei ollut kestoltaan kuin 45min, kun ei kovasti voitu haaveilla tai koukata uusille reiteille äidin töihinmenon takia. Huomenna hänellä on vapaapäivä joten huomenna mennään pidemmälle.

3 kommenttia:

  1. Nyt saa muru syödäkseen juuri niin paljon kun tykkää.. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne aiemminki saanu ihan kiitettävän paljon heinää, yleensä talleilla annetaan 3x päivässä ni tuolla annetaan 5x päivässä. Eivät oo laihoja :) Tosin Vellerille en mitään elintasovattaa tahokkaan! Mieluummin hoikkissporttinen ku pyöree ja pehmonen :P

      Poista
    2. Miks täällä ei oo "tykkää" nappia.. :)

      Poista