keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Apua tarvitaan!

Ajattelin tehdä erilliset esittelysivut meistä ja Vellerin sivu onkin jo valmis. En vain osaa käyttää tätä Bloggeria niin näppärästi, että löytäisin täältä nippelit ja nappelit joilla saan tuon Vellerin sivun klikkaamalla aukeamaan tähän jossa blogitekstit ovat. Auttakaa nyt onnetonta! Vääntäkää rautalangasta!

Se siis tulee vain tähän perusblogisivulle, eikä siihen sivuun jossa olen kertonut Velleristä.

11 kommenttia:

  1. Mene hallintapaneeliin -> vas. sivupalkista (missä on mm. yleiskatsaus, tekstit ym.) SIVUT -> tee uusia sivuja. Ne ainakin aukeavat mulla ihan niin kuin melkein kuvailit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noku mä oon tehny ne sieltä mutku tää nyt ei ihan aukene mulle tää homma... :D Saan ne lisättyä tohon sivuun tollees kivasti et niitä saa klikata auki ja ei. Saan ne hallintapaneelista auki, esikatselulla hienosti katottua miten ne näkyy blogissa mut ei. Ne ei noista linkeistä silti aukee niille sivuille kun oon tehnyt. **ttu mitä paskaa, en tee esittelysivuja! Mitkä hermot?

      Poista
    2. Joo ja mun selostuksesta ei ainakaan saa mitään selkoa! Missä on mun blogitukihenkilö joka tulee paikan päälle näyttämään tämän! Ku sit jos menee tekemään sen sivun tolla "Uusi sivu -> Verkko-osoite"-tyylillä ni siitä ei pääse sit muokkaamaan minkäänlaista tekstiä. Sillä saa vaan linkin aikaseks joka puolestaan kyllä aukee kun sitä klikkaa, mut sit lukee vaan joku ettei sellasta sivua oo olemassa. No ei kai kun mulla ei oo mitään mahiksia päästä tekemään sellasta sivua! Voi huonous!

      Poista
  2. mene ulkoasun muokkaus sivuun.Lisää gagetti ja sieltä lisää kuva ja siihen laitat vellerin kuvan ja nimen sitte siin on sellanen et linkki mihin kuvasta painamin en vie ni siihen laitat sen vellerin oman sivun linkin.Toivottvasti ymmärsit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vellerin omalla sivulla ei oo osoitetta kun mä en tiedä mistä sille oman osoitteen saa? Enkä mä oo tekemässä kuvalinkkiä, kun ihan vaan tollasta tekstilinkkiä sillä sivu-toiminnolla.

      Poista
  3. http://suokkipoikaliekinleimu.blogspot.fi/ jos tarkotit tälleen ku mul oj
    n

    VastaaPoista
  4. Ulkoasun muokkaussivulta ''lisää gadget'' ja sieltä valitse ''sivut''. Siitä avautuvasta pienestä ikkunasta pitäisi löytyä luomasi sivu(t), jotka pystyy sitä kautta julkaisemaan. Siinä pystyy tekemään jotain muutakin (esim muuttamaan niiden järjestystä, jos on useampi). Jos tuo ''sivut'' löytyy jo siitä ulkoasun muokkaussivulta niin klikkaile se auki ja sama juttu muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mööh, kikkailin siellä vaikka mitä enkä vaan saanut sitä toimimaan. Sain siis sen linkin tuohon blogin vasempaan reunaan nimellä 'Veller II' muttei siitä päässyt yhtään mihinkään, ei siihen sivulle jonka Velleristä olin kirjoittanut. Ja nyt onnistuin jotenkin poistamaan koko esittelyn. Blääh. Olkoot.

      Poista
    2. Jos se tulee siihen vasempaan reunaan ja haluat sen johonkin muuhun, niin sinun pitää siirtää se tuohon bannerin alle (tai mihin sen nyt haluatkaan) siinä ulkoasun muokkaussivulla. Siinä pystyy hiirtä painamalla ja vetämällä siihen kohtaan mihin haluat. Toivottavasti tästä epäselvästä selityksestä ymmärtää jotain :D

      Poista
    3. Tohon vasemmalle ne sais tullakin, muttei se vaan toiminut :( Siitä ei päässyt sinne sivulle kun piti, ainoastaan tohon blogin perussivulle.

      Poista
  5. HA! Tein sen ihan samalla tavalla kuin aiemminkin, tosin tein vaan testisivun ja nyt se toimi tällä kertaa Ö_ö Siispä rustaamaan uutta esittelyä Velleristä!

    VastaaPoista