perjantai 7. joulukuuta 2012

10 kysymyksen blogihaaste.

Sain Tarulta blogihaasteen vastata 10 kysymykseen. Lisäksi minun tuli haastaa 4 blogia vastaamaan samoihin kysymyksiin ja jatkamaan haastetta edelleen 4 blogille.

Haastan seuraavat neljä blogia:
Terhi treenaa
Team Suokkipojat
Näin unelmista tuli totta
Minka & Flying Christine & Sandy

* * *  

1. Miksi aloitit blogin pitämisen?
Pidin aiemmin hevosillani kotisivuja, mutta niiden päivittäminen tuntui jostain syystä niin kovin vaivalloiselta, että katsoin blogin olevan kätevämpi tapa pitää itseni ajan tasalla ja esitellä meidän arkea muille.
 
2. Oletko kilpaillut/ millä tasolla kilpailet?
En ikinä.

3. Kuinka kauan olet ratsastanut?
Aloitin vuonna 1990, pidin kutakuinkin vuodet 2000-2004 taukoa, 2005-vuoden alussa aloitin uudestaan ja samalla tiellä ollaan edelleen ilman taukoja. Eli jos lasketaan hevosteluvuodet, niin niitä on kertynyt jo 22 mutta varsinaisia ratsastusvuosia vain 17.

4. Koulu vai esteet?
Näistä kahdesta kouluratsastus.

5. Valmennus vai kilpailut?
Valmennus.

6. Poni vai hevonen? Perustele. 
Hevonen, onhan mulla kriteerinä omien suhteen että säkää vähintään 170cm ;) Tunnen itseni kovin isoksi jopa +160cm suomenhevosen selässä joten hevosen kokoinen hevonen vaan on se juttu.

7. Onko sinulla ollut hoito-, vuokra- tai omaa hevosta?
Hoitohevosia ollut lukuisia shettiksistä ratsujen kautta ravureihin. Omia hevosia on ollut kaksi.

 8. Oletko hypännyt maastoesteitä?
En oikeita, itsetehtyjä risuviritelmiä kylläkin.

9. Lempihevosrotusi?
Ei ole yhtä lempirotua. Tämänhetkisen oman perusteella voisin sanoa Eestin raskas vetohevonen, mutta hyvinkin tulevaisuudessa voin olla suomenhevosen omistaja tai vaikkapa puoliverisen, jolloin niistä muodostuu se lempirotu. Toisaalta entinen hevoseni oli niin kultasydäminen ja maailman paras, että sen perusteella voisin hyvin sanoa myös amerikkalainen lämminverinen.

10. Korkein hyppäämäsi este?
No varmaan ainakin 40cm!

3 kommenttia:

  1. Palljon kiitoksia haasteesta! :) Kunnioitettavia lukemia nuo 17 ratsastusvuotta, se on paljon. Tämä oli kivan lyhyt ja selkeä haastekyssäri, oli kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä ne vuodet missään kuitenkaan näy :) Taidoissa meinaan. Puuttuu kokonaan osaavalla, opettavalla hevosella kunnon säännöllinen treenaus että ois oikeasti jotain oppinutkin :/ Se vähän harmittaa, kun tuntuu ettei enää tällä iällä oikein opi mitään. Mutta pärjää sitä näinkin :)

      Poista
  2. Täältä kiitetään haasteesta myös :-)

    VastaaPoista