torstai 6. joulukuuta 2012

Aikapulasta syntyy idioottihevonen.

Vain toinen pääsi mukaan.

Meinasin mennä tänä aamuna ratsastamaan kunhan äitini herää että saisin Juliuksen tuupattua hänelle hoitoon. Yhden aikaan oli tarkoitus lähteä Turkuun ystäväni me&i-vaatekutsuille ja sitä ennen piti hakea kotoa vähän vaatetta sun muuta sekä tietenkin pistää itseni lisäksi Julius lähtökuntoon. Eli klo12 aikaan olisi ollut suotavaa olla jo kotona käymässä. Äitini heräili siinä kymmenen maissa... Ratsastusajatukset hylkäsin jo siinä vaiheessa, mutta lähdin tallille kuitenkin. Ainahan Vellerin voi päästää vaikka kentälle irti jos ei muuta ehdi.

Tallissa sovitin Vellerille uutta toppista, sitä Mastan jonka tilasin joku aika sitten. Musta-punaista ei tosiaan enää saanut joten jouduin tyytymään tuollaiseen punaiseen ruudulliseen :P Ei mikään kaunis tai kiva, mut tykkään sen tilavuudesta :) Kaulakappalekin on jopa väljä! Vaikuttaa melkoisen lämpimältä loimelta, joten harkitsen paksumman Weatherbeetan myymistä. Tämä tosin on grammoissa vain 200g ja käytössä ollut ruskea WB 220g, mutta paksummalta tämä kuitenkin tuntuu.

Sovittelun jälkeen mentiin kentälle. Veller ei montaa kierrosta laukannut kun se portille pysähtyessään "nojahtikin" vähän aitaan, huomasi että se notkahti ja siitäpä herra painelikin läpi. Kivasti hän paineli pihatietä pitkin yleiselle tielle, lähdin kävelemään perässä ja ruunaska näkyi häntä piipalla ravaavan tietä pitkin takaisin, kurvasi pihatielle ja paineli laukalla tarhoille. Kävin nappaamassa sen kiinni, vaihdoin riimunnarun liinaan ja pyörittelin sitä liinan päässä ja kihisin kiukusta. Lopuksi tämä astetta viisaampi elikko totesi vielä ettei jostain erittäinhyvästä, mulle täysin ymmärtämättömästä syystä aio tulla talliin. Se jäkitti tallin ovella ihan muulina! Ei auttanut porkkana, ei vetokilpailu, ei maanittelu, kehut, ei mikään. IDIOOTTI! Lopulta kävin huitaisemassa liinan toisella päällä vähän kyljen suuntaan niin lähti liha liikkeelle. Logiikka? Tallissa ei sitten muuta tehty kuin vaihdettiin liina riimunnaruun, lykkäsin porkkanaa suuhun ja vein pispään tarhaan. Toisinaan ois ihan kiva päästä ton pään sisälle...

2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu (ihanan lapsellisella) blogihaasteella osoitteessa http://blondiponit.blogspot.fi ! :)

    VastaaPoista