sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Uusi elämä osa I

Aamulla herätyskello soi 5:50. Arvata saattaa että enpä noussut ihan siihen aikaan, en sentään nukahtanut mut lorvin vaan sängyssä 6:15 asti ja suunnitelmissa kuitenkin oli lähteä vähän ennen puolta seiskaa bensa-aseman kautta, no en ihan lähtenyt :) Olin kuitenkin seitsemän jälkeen Aurassa, lastasin autoon loput tavarat, hain Vellerin tarhasta ja hän iloisena mulle kertoi miten oli yöllä pissannut sänkyynsä ja nukkunut tyytyväisenä siinä pissan päällä!

Mulla myös oli alunperin suunnitelmissa "mennä siinä joskus aamulla" tallille, harjata suurimmat irtokarvat, pestä ihan hevosshampoolla koko hevonen puhtaaksi ja sukatkin valkoisiksi, oltas oltu niin eduksemme ja tehty näyttävä saapuminen :D Joo, sukat kurassa ja toinen kylki ja kankku pissassa lastasin hepan traikkuun ja oman autoni kello näytti lähtiessä 8:26. Kyllä mä sen sentään furminoin ja suurinpiirtein siistin. Ja syy tähän aikaisempaan aikatuluun oli se, että tilaa antavan hepan kyyti niinsanotusti kusi mutta pelastava enkeli Taru ei nähnyt ongelmana viedä samalla reissulla tätä ruunaa uuteen kotiinsa kun ovat Vellerin tiputtaneet kyydistä, uusi paikka kun oli lähes heidän kotimatkansa varrella.

Ensin ihmeteltiin niitänäitä pihalla, mietittiin tallin oviaukossa viittiikö sinne mennäkkään kun tuommoset paikathan on aina kauhian epäilyttäviä, tuommoset uudet rakennukset. Ei sinne nyt niin vaan voi kävellä kun ei tiedä mitä siellä on! Vellerin uusi tarhakaveri oli kentällä liinailemassa ja vein Vellerinkin sinne. Saivat siellä ensin tutustua toisiinsa kun pohja oli tarhan semijäätynyttä luonnonmaapohjaa parempi mahdollisiin riehumisiin ja juoksentelemisiin. Eipä ne pahemmin siellä juosseet, vähän jotain pientä ravia ja laukkaa sekä pari pukkia tuli mut melko iisisti olivat. Veller tosin nuoleskeli Pafia, tätä hänen uutta kaveriaan Ö_ö Omituinen äijä.

Päästettiin heidät sitten tarhaansa, ensimmäiseksi oli tietenkin ihan pakko änkeä samaan aikaan vesisaaville. No ei mitään, kivahan se on että heti tulivat NOIN hyvin juttuun että päät sopivat sinne yhtäaikaa! Saivat sinne vähän lisää heinääkin ja Pafi nappas ensimmäiseksi tupon suuhunsa ja tarjos sitä Vellerille :D Lienee selvää että samasta heinäkaukalosta mahtuivat oikein mainiosti kylki kyljessä syömään. Voi heitä :) Tallilla kun on tarhoissa vanhat kylpyammeet heinäkaukaloina ettei tarvitse maasta syödä.

Hepukat jäi tarhaansa nätisti hengailemaan, aloin purkaa autosta kamoja ja järjestelin kaappia. Osa varusteista meni yläkerran varastoon johon sain meidän hyllylle loimet, satulahuovat jätin pinoon sohvalle kun ei ne oikein sopineet hyllylle :P Vaihdoin satulaan puhtaan huovan, ensin ajattelin että ollaan ruskeita ja olisin ottanut yhden mun lempparihuovan (Equilinen ns. tiilen värinen) mut hitto mullahan on uusia kivoja huopia joten nyt ollaankin luumuja!

Niin hirveä polte pipertämään kentälle että aion mennä tänään vielä vähän myöhemmin uudestaan ;)

Kamerasta oli akku loppu joten otin puhelimella vaan videota poikien ensikohtaamisesta. Videolta kaappailin print screenillä kuvia mut ne on tosi huonolaatuisia :P









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti