maanantai 16. huhtikuuta 2012

Hiljaiseloa taas.

En jaksa jokaisesta harjailukäynnistä kirjoitella, tosin olisin voinut vähän aiemmin kyllä kertoa tuosta yhdestä kerrasta kun Vellerin tuleva vuokraaja Jonna kävi ruunalla ratsastamassa Rattolassa. Taisi olla jo viikko sitten, maanantaina 9.4.

Kaikki meni ihan hyvin, Jonnalla on vähän ollut taukoa ratsastamisesta ja tokihan myös uudenlainen ratsu alla joka aiempaan verrattuna on ihan eri maata, varmaan sekä hyvässä että pahassa :) Kurainen ruuna harjattiin, siinä tais mennä tunnin verran? Ennen satulointia sovitin uutta fleeceä, ei se ollut ihan yhtä valtava mitä Avalanchet mut meni se edes kiinni... Hiukan jää edestä karvat paistamaan mut onpahan edes kaulafleece nyt sitte! Ratsastuksesta Veller vähän lämpeni ja se sai loimen päälleen tarhaan. Loimihan oli sellainen tosi miehekkään värinen pinkki jonka ostin Tarulta ennen Turkuun muuttoa. Hänen pojilleen liian iso, Vellerille ihan hyvä. Tosin mietin tämän loimen ostoa melko kauan, koska tuo värihän on jokseenkin ei-ihan-just-mitä-itse-ostaisin :D















Lauantaina Vellerillä kävi toinen vuokraajakyselijä katsomassa sekä selästä kokeilemassa. Hän on nuorempana ratsastellut enemmänkin ja nyt aloitellut uudestaan. Veller taisi huomata heti että selässä on vähän vähemmän kokenut ratsastaja, se pysähteli hirveästi eikä vaivautunut etenemään juur ollenkaan. Ravi oli sitä maailman hitainta mummoravia takaset sipsuttaen tallin takana asti mitä Veller menee jos vaan antaa mennä ;) Mutta hän etsii lähinnä rentoon maastoiluun ratsua joten annettakoon anteeksi mummoilu kentällä :D

4 kommenttia:

  1. Ihana nähdä uusia kuvia Velleristä! On se niin äijä ettei pinkki loimi mitään haittaa! :D Toi uus fleecekin on tosi komea. Ja hienoja ratsastuskuvia, osaapa poika kulkea näppärän näköisesti. =)

    p.s. ois hienoa jos haluaisit ottaa sanavahvistuksen pois käytöstä, on meinaan niin ärsyttävä ettei laiska kehtaa usein kommentoida. ;)

    VastaaPoista
  2. Sanavahvistus pois käytöstä :D En oo semmosia aatellutkaan, en siis oo kaikkia asetuksia tuolta käynyt läpi, mut hyvä kun sanoit :)

    Veller onkin kovin näppärä ja ketterä, ei se oo ollenkaan sellanen möhköjyrä, varsin keposesti pistää menemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kun tulee automaattisesti jos ei muuta asetuksia niin ei monikaan oo hoksannu. :) Nuissa kuvissa Veller näyttääkin nimenomaan kevyeltä ratsastaa. :)

      Poista
    2. Kevyt se onkin ja mukavan herkkä, siks mua vähän jännittääkin et mimmoseks muuttuu, jos muuttuu, kun en itse pääse selkään ollenkaan :S Oon sitä painottanut et suun kans on oltava nätisti, en halua tosta sitkeäsuista, en raskasta tai ohjaan nojaavaa ollenkaan joten suun on annettava olla melkosen rauhassa. Tota ku ei tarvi vääntää, ei ottaa ja antaa eikä mitään muutakaan. Se kulkee oikeinpäin ihan ittekkin, ei tarvi käskeä tai pakottaa nöyrtymään.

      Poista