maanantai 23. huhtikuuta 2012

Selässä!

Toinen kuvaton päivitys, ankeaa.
Jouduin taas kulkemaan bussilla koska autoni on edelleen korjattavana. Veller näki kun kävelin portista pihaan ja se nosti päänsä, käänsi korvat törölleen ja lähti kävelemään aidanvierustaa kohti seuraavaa nurkkaa. Kävelin possuaitauksen takana ja Veller seurasi seuraavaa aidanvierustaa pitkin, jäi taas tönöttämään siihen ja olihan sitä pakko käydä sitten moikkaamassa kun toinen niin kivasti tulee vastaan ja noteeraa et sieltä tullaan :D

Kävin viemässä käytävälle varusteet valmiiksi, laitoin Globuksen kökköotsapantasuitsiin turparemmin paikoilleen kun aattelin että vois vaikka pistää pitkästä aikaa ne. Hain Vellerin tarhasta ja pesaisin siltä jalat. Noora saapui myös paikalle ja hän suurimmaksi osaksi Vellerin harjasi, minä sitten satuloin ja suitsin. Sade lakkasi juurikin sopivasti kun oltiin valmiita ja nousin korokkeelta selkään. Veller on siitäkin muodostanut ongelman, tosin tänään se seisoi nätisti paikoillaan :) Kiipesin siis ensin selkään, kolmen viikon tauon jälkeen!

Ensimmäisen käyntikierroksen jälkeen tuntui pientä kipua, lähinnä ehkä jossain sivussa olevassa vatsalihaksessa? Sellasta vois myös veikata joksikin umpparikivuksi mutta nehän on yleensä paljon kovempia, tää oli melko lievää nipistelyä ja meni ohikin siitä sitten ihan. Sain ravattua ja laukattuakin ilman kipuiluja, harjoitusravissa vähän muistutin Vellerille väistöjuttuja ja sitten vaihdettiinkin kuskia kun olin siinä tovin pörrännyt. Veller oli ihan hyväntuntuinen, ei jumitellut tai tuntunut mitenkään oudolta. Noorakin kävi kaikki askellajit läpi ja tunnusteli millaiset liikkeet Vellerillä onkaan, millaista sillä on ratsastaa. Hyvin sujui, toivottavasti hänkin tykkäsi. Loppukäynnit käytiin tekemässä taas Jokipolun pätkällä ja yhdessä tehtiin lopputoimenpiteet tallissa. Veller jäi sisälle Pojan kanssa odottelemaan iltaheiniä, nakkasin sille vähän leipää ja porkkanaa kuppiin kun se oli ihan pettynyt ettei siellä ollutkaan yhtään mitään.

Nyt tässä tunnustelen "toisella korvalla" pikkujäbän liikehdintää tuolla vatsassa. Ei ainakaan ratsastuksen aikana eikä jälkeenkään mitään pahoja tuntemuksia ollut, sitä ihan alkua lukuunottamatta joten tuskin tuo hirveästi on itseensä ottanut kun mutsi kävi vähän ratsastamassa :) En mitään älytöntä treeniä nyt ajatellutkaan alkaa tekemään, mutta oishan se kiva vähän käydä käpsimässä vielä kun synnytykseen on kuitenkin aikaa. Jotain kevyttä ihan, ja kerran-pari viikossa korkeintaan.

4 kommenttia:

  1. Moi,

    Oon ollut sun aktiivinen lukija, mutta multa on jäänyt jotai pahasti välistä, kun jos kert raskaana olet? :o

    Etkö juuri eronnut poikaystävästäsi?

    Oon ihan pihalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raskaana joo, laskettu aika 31.8. ja tammikuussa erosin. Mutten ihan ymmärtänyt miten tuo ero liittyy raskauteen :)

      Poista
    2. Ehkä tuossa aikaisemmin viitattiin "Perinteiseen perheeseen", eli eihän niitä lapsia nyt yksin voi tehdä saati kasvattaa ja sillä kauhisteltiin miehen puuttumista ;)
      Onnea odotukseen!

      Poista
    3. Kiitti :)
      Lapsen isä on kyllä kuvioissa ihan mukana vaikka erottiinkin. Tosin eron aikoihin en edes raskaudesta tiennyt, on mennyt vähän pitkälle ihan huomaamatta kun ei ole selkeitä raskauoireitakaan ollut ja olen syönyt e-pillereitä. Vasta 1.4. tein testin ja alunperinhän se piti keskeyttää mutta 4.4. ehkäisyneuvolan ultrassa sen katsottiin olevan jo niin pitkällä etten halunnut enää keskeytystä ja näinollen eksän kanssa yhteistuumin päätettiin että antaa tulla kun noin sitkeästi on kert tulossa :)

      Poista