sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Viimeinen maastoreissu..


..ainakin Kusnissa. Toistaiseksi. Mutta on siellä vaan niin hyvät maastot, vaikka hevonen lähtee niin onneks saan sentään jatkossakin samoilla noilla reiteillä mitä tuolla on. Katsellaan toisaalla sitten millaiset mahdollisuudet siellä on.

Kuvasin ensin tallille mennessäni tyttöjen estetuntia. Kamera jäi tietty tallille joten kuvien siirtoa joutuu odottamaan huomiseen. En tosin niitä blogiin ois laittamassa. Tunnin jälkeen hain Vellerin ja lähdettiin maastoon. Oltiin 1h 20min ja mentiin sama lenkki mikä tiistainakin. Pitkästä aikaa Velleristäkin sai vähän vauhtia irti! Veller oli hassumainen, sateen jäljiltä tiellä oli kuivuneita vesilätäkön paikkoja joissa oli siitepölystä värjääntyneitä keltaisia rinkuloita. Sen oli pakko väistellä niitä :D Mut ihanan positiivinen lenksu tehtiin, Veller hölkötteli reippaasti menemään korvat hörössä ja laukkaili mielellään pitkät pätkät ylämäkiä ja suoria. Tulee ikävä näitä lenkkejä ♥

Lenkin jälkeen Veller pääsi suihkuun huuhtomaan hiet pois. Rasvasin munaskut tervarasvalla ja valelin Absorbinen ötömyrkkyä kroppaan. Jäbä tarhaan ja roudasin suitset ja satulan valmiiks autoon ettei tarvi huomenna miettiä niitä. Katsellaan sitä huomista sitten huomenna..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti