maanantai 10. kesäkuuta 2013

Maiju aamulenkkeilemässä.

Kun torstai-illalla lähdimme hakemaan Velleriä takaisin kotiin, näpyttelin vuokraaja-Maijulle viestiä aiheesta. Hän kysyi heti jos saisi maanantaina mennä ratsastamaan ja kyllähän se sopi :) Tänään Maiju oli jo reippaana aamulla liikenteessä ja laitteli minulle hetki sitten facebookissa viestiä aiheesta. Olivat käyneet tekemässä pienen maastolenkin ja sen jälkeen vielä kentällä käyntiväistöhommia. Veller oli maastossa laukan jälkeen yskinyt hiukan, Maiju oli sitten vaan päättänyt ravailla. Tallin nurkalla oli joku ääreisfiksu Audikuski kaasutellut reipasta vauhtia ohi ja Veller oli sännännyt laukkaan, jonka jälkeen se oli yskinyt taas. Muutenkin oli vähän säpsysäikkyilyä ollut ilmassa ja haluttomuuttakin... Voi sentään :/ Ehkä Vellerin neljän päivän koeaika jollain tapaa vaikuttaa, vaikka se kyllä oli torstaina ihan normaali kun sen kanssa siellä Vehmaalla olin maastoilemassa. Pitää seurailla ja varmaan ois hyvä kattoa lämpöäkin.

Viikonlopun Veller saikin olla vapaalla, kuin myös Tiikeri. Perjantaina olin vailla lapsenvahtia ja lauantaina en ehtinyt kuin valmistautua lähtöön, sillä oli hyvän ystäväni polttarit joita juhlimme ensin Turussa erinäisissä paikoissa ja jatkoimme illalla Viking Grace-laivalle. Häät ovat elokuussa ja itsehän olen morsiusneidon roolissa :) Vellerin oli alunperin tarkoitus toimia hääkyyditsijänä, mutta laskeskeltuani kustannuksia ajokamoille ja kärryjen vuokraamiselle, hevosen kyyditsijöille jne. jne. jne. tulin tulevan morsiamen kanssa siihen tulokseen, että hääkyytinä toimii joku muu kuin Veller. Harmi sinäänsä, olisihan se ollut komea kärryhevonen ja hieno kunnia muutenkin.

2 kommenttia:

  1. Kuinka monta kertaa kuukaudessa kerkeät yleensä ratsastella, nyt kun sulla on pieni lapsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl mä aika hyvin pääsen. Viime viikolla kävin neljänä päivänä esim. Olisin päässyt viikonloppunakin mut olin tosiaan polttaroimassa :) Sanotaan et 2-6 kertaa viikossa yleensä on mahdollista käydä. Kuukausitasolla en osaa sanoa :D

      Poista