tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kävelyfiilis.

Herra Suomenhevonen päivälevolla kun tallille saavuin.



Tänään käytiin Tiikerin kanssa kävelylenkillä. Oltiin vähän vajaa tunti reissussa. Ei pitänyt mitään kävelylenkkiä tehdä, mutta kun Tiikerillä oli niin kivan reipas askel niin jäin fiilistelemään sitä ja kävelyksi se reissu sitten jäi! Mutta eipä nuo kävelylenkit varmaan pahaksi ole yhdellekään hevoselle :) Otin tänään alleni koulusatulan, olen kaksi viime kertaa mennyt estesatulalla ja jotenkin tuo koulusatula tuntui mukavammalta, siispä käytetään jatkossa sitä.




Kuka siis tämä Tiikeri oikein on?

Tiikeri on 14-vuotias suomenhevosruuna meidän tallilta. Säkäkorkeutta arviolta joku 155-160cm. Tiikeri on ravisukuinen, en tiedä minkä verran sitä on nuorempana raville opetettu, mutta ainakin se osaa keskivertoratsua kovempaa ravata ;) Tiikeri on kiva ja reipas kaveri maastossa, johtopaikka on sen ja ohi ei ole kellään asiaa (paitsi Lassella), koska sitten lähtee! Lähtemiseen riittää sekin, jos joku sekoilee siellä takana ja edes ajattelee semihallitsemattomasti ottavansa pienen spurtin. Tikru pitää johtopaikastaan huolen ;) Itseäni tämä ei kovasti haittaa, ei vauhti vaarallista ole. Kentälläkin Tiikeri osaa oikeinkin sujuvasti mennä. Koulutustasosta en tiedä, mutta omistajansa kanssa on ihan hyvissä valmennuksissa käynyt ja kyllä tuo perusaskellajien lisäksi jonkun verrankin hienouksia osaa :)

Ainakin on kivasti lähtenyt tämä meidän kimppalenkkeily. Tykkään kovasti!



8 kommenttia:

  1. http://alinanieminen.blogspot.fi/2013/06/hups.html sinut on haastettu! (:

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Onko hevosen oikea nimi Mini-Tiikeri?

    Näyttää niin samalle Tikrulle joka oli aikoinaan tutullani

    VastaaPoista
  3. taitaa olla "meidän" Tikru... ihana nähdä se noissa kuvissa, lepposena ja elämästä nauttivana! Vauhdikas kaveri oli jo meillä, mutta ruunauksen jälkeen tosi kiva ratsastettava, ja harrastekaveri! ihku Tikru! -Heidi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihku Tikru ♥ Hänellä on elämä kyllä varsin mallillaan, asuu rauhallisella yksityistallilla, voi hyvin ja saa viettää mukavan monipuolista harrastehevosen elämää.

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista