maanantai 3. kesäkuuta 2013

Iltalenkillä lainaheppasella.

Tiikerin liikutus on minun hommiani tämän viikon kun omistaja on reissussa. Aloitettiin viikko maastolenkillä! Käytiin Hepojärvellä kavioita kastelemassa. Oli kiva ratsastaa reippaalla hevosella, kyllähän Vellerkin toisinaan ihan etenee, mutta sen liikkeet on silti niin isot ja hitaat että tuollainen suomenhevosen käynti on niin erituntuista :) Käveltiin paljon, toki otettiin ravipätkiäkin ja pariin otteeseen annoin Tiikerin laukatakin. Oli aika kivaa päästää se ravaamaan vähän reippaammin eikä tarvinnut edes kehoittaa, muistuu ihan mieleen ajat kun on ravitaustasella saanut päästellä. Lottamuru ♥ Ja ne Lottaa aikaisemmat ihan kunnon ravimurut ♥

Sports Tracker oli toiminnassa ehkä kymmenisen minuuttia kauemmin mitä oltiin lenkillä. Olin puhelimessa loppulenkin ajan sekä kun tultiin talliin, joten en saanut sovellusta heti suljettua kun lenkki päättyi. Eli noin puolitoista tuntia oltiin reissussa. Alkoi siinä ilmakin viiletä niin oli ihan kivaa ratsastella. Varmasti oli kivempaa myös Tikrun köpsötellä kun ei ollut enää niin paahtavan kuuma. Pari jättiläispaarmaa kyllä piti seuraa lähes koko lenkin ajan -.-" Koitin niitä lätkiä kun tulivat lähelle mut eipä ne lätkimisestä mitään osumaa ota. Höh, ärsyttäviä.

Lenkin jälkeen Tiikeri pääsi takas tarhaan valmistautumaan yöunille ja syömään suurta heinäkasaa. Porkkanaa suuhun heti tallissa ja vielä tarhassakin, rapsuttelut ja kiitokset ja kotia kohti.

Käytiin Hepojärvellä.

Lenkkifaktaa. Ihan samaa tietä tultiin takas mitä mentiinkin, vaikka tuo näyttää et oltas joku pieni koukkasu tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti