keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Tiikerillä oli pomppufiilis!

Tiikerin maailman kuu ja tähdet oli viime yönä sen verran erikoisessa asennossa, että tänään sitä ei voinut jättää omalle pikkulaitumelleen vaan se piti viedä tarhaan, oli vissiin ottanut vähän vauhtia siellä. Tarhassa hän tuli portille vastaan, käveli normaaliin tapaansa suht' reippaasti siinä vierellä. En huomannut katsoa korvien ja turpakarvojen asentoa tässä vaiheessa, ois kyllä pitänyt... Tallissa heitin käytävällä ympäri, niinkuin aina teen tuodessani hevosen sisälle aikomuksenani kiinnittää se ketjuihin. Tiikeri pysähtyi kyllä, mut ampas samantien pihalle ja ehkä puolentoista sekunnin ajan pidin narusta kiinni, kunnes vaan päästin irti. Ei Tiikeriä taida mikään pysäyttää jos se meinaa painella tallista ulos. Se kuitenkin jäi tallin päätyyn syömään ruohoa joten nappasin uudestaan narusta kiinni ja vein talliin. Tällä kertaa sain sen ketjuihinkin. Huutelihan se siinä ja sättäs, mut lenkille me oltiin silti lähdössä joten ei auta.

Lähdettiin maastoon. Hakkuualueen kautta, peurapömpelin ohi ravilla loivaa ylämäkeä. Siellä oli vesilätäkön jäänteenä pieni kuoppa jonka yli Tiikeri hyppäs :D Hassu. Noita loikkia tuli sit matkan aikana vähän enemmänkin, aina joku pieni kuoppanen jonka yli oli pakko hypätä.

Tikru pääsi lenkin jälkeen takas tarhaansa ja kävin laitumella harjaamassa Vellerin. Magic Brushilla rapsuttelin haaruksista ja Veller oikein nosti takajalkansa sivuun ja oli ihan huuli pitkänä! Niin kovasti kutitti, oli siellä kyllä jotain pieniä ötököitäkin verta imemässä et ihmekös tuo jos kutittaa. Velleriä en ehtinyt tänään liikuttaa, kotoa lähtiessäni tosin mietin et kumman kanssa menen mut päädyin sitten Tiikeriin kun se on liikkunut vaan eilen, Veller sentään kahtena edellisenä päivänä ;)

Vähän ihmetyttää tuo Sports Trackerin huippunopeus, ei me mun mielestä kyllä missään vaiheessa menty mitenkään erityisen kovaa...


4 kommenttia: