sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Veller on ylläpidossa ja itsellä totaalinen burnout!

..tai varmaan burnout on vähän väärä sanavalinta, mutta ainakin ihan totaalinen kiinnostuksen puute hevostouhuihin. Tai lähinnä ratsastukseen. Veller lähti ylläpitoon viikko sitten lauantaina, en ratsastanut sillä enää pitkään aikaan sitä ennen. Jotenkin lähti kiinnostus sitä kohtaan täysin siinä vaiheessa kun se oli koeajalla. Ehkä alkaa iteltä olemaan voimat vaan niin loppu ettei vaan jaksa. Kai se, kun oli tehnyt myynti-/luopumispäätöksen, vaikutti tuohon kiinnostukseenkin.

Tiikerikin olisi ollut tuossa käytettävissä taas, pääsin sillä kerran ratsastamaan sinä aikana :/ Siviilipuolella on tapahtunut sen verran kaikkea ja lapsenhoidollisetkin asiat ovat vähän hankaloituneet joten ei kaikkea vaan saa järjestettyä ihan optimaalisesti.

Jospa tässä jossain vaiheessa kävisi Velleriä katsomassa ja ehkä jopa ratsastamassa, kirjoittelen siitä sitten :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä jaksamiseen! ♥
    välillä voikin olla ihan hyvä ottaa kokonaista irtiottoa hevosista, ainakin ite oon kokenu sen välillä tosi tarpeelliseksi. tottakai niistä rakkaista eläimistä haluaa huolehtia mahdollisimman hyvin ja sitten siitä tulee sellainen rutiini, ettei todellisuudessa tajua kuinka väsynyt on. loma tekee välillä ihan hyvää! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla laukkaili hepo taivaslaitumille viime joulukuussa. Talvella ratsastelin muutaman kerran tuttujen hevosilla mutta jotenkin ei ollut mielenkiintoa ja lopetin ratsastamisen. Nyt vasta alkaa taas hevostouhu kunnolla uudestaan kiinnostamaan! Välillä on hyvä ottaa ihan totaalinen irtiotto noihin hommiin, on se kuitenkin senverran raskasta henkisestikin huolehtia hevosesta. Puhutaan kuitenkin harrastuksesta niin kivaahan sen pitäisi olla. :)

    VastaaPoista