maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tänään taas kentällä.

TänäänKIN pääsin tallille! Neljäs päivä putkeen, jeij :)
Rapsuttelin taas Furminaattorilla ja kumisualla karvaa pois ja kyllä vaan sitä lähtikin. Mut Vellerillä on koko talven ollut todella siisti karva ni siistihän se on nyttekin. Ei mikään nuhruinen ja pystyynkuollut ja kulahtanut reuhka vaan varsin sileä ja kiiltävä hieno karva on hänellä. Tallinpitäjämme oli ollut Saksassa messuilemassa viikonlopun ja kertoili reissustaan ja millasta siellä oli. Vitsit, mäki haluan joskus! Ja mihin hintaan sieltä lähtee tavaraa, voi kateus.

Meidän tallilla kävi muuten viime viikolla läänineläinlääkäri tarkastamassa tilat. Ei moitittavaa ja olipa minun ruunani saanut ihan erityismaininnan ku on niin komea ja hyvässä kunnossa :) Oli ihan kuvankin ottanut että saa näyttää sellaisissa paikoissa joissa on huomautettavaa hevosten hoidossa ja vakuutetaan että kyllä niitä hoidetaan, että toltakin ne voivat näyttää.

Tänään jaksoin sentään satuloida ja viritellä omiin jalkoihin kengät ja chapsit. Kun normaalisti mulla on lenkkarit aina jalassa. Mentiin kentällä joku 40min. Aloitettiin pysähdys-käyntiin-harjoituksella. Siitä jatkettiin pysähdys 4sec-peruutus-käyntiin-harjoituksella, sitten käynti-ravi-siirtymiä. Tuli tosi reipasta ja hyvää käyntiä ravin jälkeen. Olin tyytyväinen :) Sitten laukannostoharjoituksia, vähän nostot takkuili mut siitä voi syyttää ihan meikäläistä, mitäs häiritsen toista. Siistejä ja täsmällisiäkin nostoja tietty tuli.

Vähän tollanen hoppunen päivä, äiti on Juliuksen kanssa ja menee vielä töihin tänään ja mun piti tallireissun jälkeen tulla kotiin päivittämään äidin kennelsivuille juttuja ja kello juoksee aina miljoonaa ni tänään tehtiin tollanen vähän lyhyempi treeni. Koska aurinko paistoi taas niin täysillä, vein Vellerin ihan nakuna takas tarhaan. Saapahan piehtaroida hikikarvaansa puhtaaks siellä lumessa :) Ei sille kovin iso hiki tullut, mut vähän lämmin kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti