lauantai 23. maaliskuuta 2013

Outi puikoissa taas!

Eilen oli kolmas kerta kun Outi ratsasti Vellerillä ja nyt tuntui kuulemma kun ois jo alla ollut Ratsu! Sain paljon hyviä kuviakin mut sähläsin niiden kanssa ja suurin osa hävisi bittiavaruuteen... Veller ei oikein tuntunut kuulemma luottavan pohjan pitoon joten eivät hirveesti laukkailleet. Kuitenkin tuli täsmälliset nostot joten siinä mielessä meni hyvin kuitenkin laukkaosuudetkin.

Reilu viikon päästä ois kisat. Meidän tallilta on sinne lähdössä yks toinenkin hevonen pipertämään raviohjelman ja ovat viikon päästä menossa maneesille (jossa kisatkin on). Kysyin josko me oltas Vellerin kans mahduttu mukaan et ois päästy tutustumaan kouluaitoihin kun ne on ihan uudet jutut Vellerille. Tai en tiedä jos nyt oltas ihan oikeita kouluaitoja sinne saatu mut puomeja ois voinut asetella ja sanoa jätkälle et niiden sisällä on pysyttävä! Mut ei me sit mahduta kun he menee yksin kun ei se heppa oo viel koskaan ollut yksin tms... No, ei sit tutustuta! Ehkei Veller niistä sen enempää välitä, kattoo vaan kun on jotkut ihmeen matalat aidat ympärillä minkä yli vois vaikka astua ;) Maneesissa se sentään on ollut KERRAN kun oltiin joskus Aurassa Aaltosen Raimon maneesissa irtohyppimässä et se ei oo mikään uus juttu.

Tässä vielä muutama kuva eiliseltä, ei niitä muutamaa enempää oikein ollutkaan. Itsehän ajattelin tässä tsempata ja hilpasta tallille, kentälle tekis mieli mennä :)





2 kommenttia: