lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lenkillä palauttelumielessä.

Siinä taas lenkkifaktaa.
Eli kuten luvuistakin näkee, tänään oltiin aikas rauhaksiin liikkeellä. Oli sellanen fiilistelypäivä, tai ainakin minä fiilistelin! Hiukan ravia ja pieni pätkä laukkaa, sen verran että sai pienen lämmön pintaan. Oli ihana aurinkoinen päivä. Lenkillä ei ollut mitään ihmeellisyyksiä. Ainoastaan yhden ison pellon, tuo vaalea alue jonka läpi ollaan menty ja on nuo kameran kuvatkin, niin siellä toisessa päässä oli jotain metsureita hommissa jotka näyttivät odottavan sahat sammuksissa niin kauan että me päästiin pois :D Ja mehän käveltiin ihan rauhalliseen tahtiin tuolla pellolla noita renkaanjälkiä pitkin, niitä tais vähän kypsyttää... Tämän päättelin siitä kun ei kukaan tervehtinyt kun itse nostin käteni tervehtiäkseni heitä :D Kun pääsimme tuonne metsään, kuulin kun moottorisahat lähtivät käyntiin ja tyypit jatkoivat hommiaan. Ei ollut tarkoitus häiritä... Kummankaan osapuolen.
Pelto on suuren suuri, tai ainakin pitkä! 660m. Ja siellä on paljon lunta. Paras kulkea renkaanjälkiä pitkin.

Tälläisiä tylsiä selästä otettuja kuvia tänään. Joskus vois tehdä ehkä jonkun videonpätkän tuolta selästä käsin. Kypäräkamera ois ihan huippu! Tosin en osaa editoida, en ole ikinä edes kokeillut joten sitten tulis koko tunnin maastolenkki videona, kui tylsää se ois...

Veller oli kuulemma aamulla ollut hirveen hirveen väsynyt, voi meidän eilistä lenkkiä! Ei ois aamulla millään jaksanut nousta. Kun Tanjan mies oli laittanut sille riimun päähän, niin se oli rojahtanut vaan takas makoilemaan. No, tänään mentiin iisimmin :)

4 kommenttia:

  1. Ihanaa kun on sentään joku muukin joka ei osaa editoida videoita...enpä osaa minäkään! Mutta olen kyllä päättänyt joku päivä opetella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki oon päättäny, useaan otteeseen oon päättänyt et opettelen ni sais jotain videoitakin jäbästä :)

      Poista
  2. Ihan samat ajatukset oli mulla eilen illalla, kypäräkamera olis kiva, mutta kuka sitten jaksais editoida! Tätä on selvästi liikkeellä :D

    VastaaPoista