sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunnuntainen irtiotto keväthangilla.

Pitkään pohdiskelin mitä tänään tehtäs ruunaskan kanssa. Pikkupakkanen ja kaunis auringonpaiste houkuttelivat pitkälle maastolenkille, mutta toisaalta vielä enemmän ne houkuttivat tarttumaan kameraan! Hain äitikaverini mukaan ja kimpassa siinä Velleristä harjattiin suurimmat roskat ja pölyt pois ja talutin sitten jäbän laitumelle. Kamerasta loppui akku kylmän takia 62 kuvan jälkeen, mikä ei tosin välttämättä ole huono juttu ;) 400 keskenään lähes samanlaista kuvaa ei ole kovin järkevää...

Hiukan koin pieniä kauhun hetkiä kun Veller kävi aidalla ihmettelemässä. Riina päivysti portilla ettei Veller saa pieneen mieleensä ryykästä portin läpi ja painella takas pihalle. Veller kun saattaa kokeilla kulkeeko langassa sähkö ja jos ei kulje, ni miksi pysyä sisäpuolella? Riina huitoi siellä narun kanssa ni ei paljoo jäbä päässyt portille.











9 kommenttia:

  1. Veller on niiiiiin komea! :3 ♥

    VastaaPoista
  2. Tää hevonen on kyllä ihan mieletön! Ihanan värinenkin, kiiltää oikein! Olen aina ajatellut että kylmäveriset ois talvella oikein karvaturreja mutta kyllä tää on paljon pienemmässä karvassa mitä mun lämppäri ja pv:t :D Eikä ne edes kiillä, paljonko lykkäsit show shinea ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kehuista :)

    Viimeiselle, että ei tätä millään shoushainilla ruiskittu oo. Hän vaan voi niin hyvin et on siks hyvässä karvassa :) Melko onneton talvikarva kylläkin. Joka talvi se on sellainen siististi laskeutuva ollut, mut nyt on ainakin viime talvea ohuempikin vielä tuo karva.

    VastaaPoista