torstai 8. maaliskuuta 2012

TURKU: Veller etsii vuokraajaa muuton jälkeen.

Etsin 6v ER-ruunalle vuokraajaa huhtikuusta eteenpäin 1-2 kertaa viikossa. Vuokraajan on oltava vähintään 18v, perustaidot omaava sekä ratsastustavaltaan siisti ja pehmeä. Vaikka hevonen on kylmäverinen, se on kuitenkin miellyttävä ja kevyt ratsastaa ja sellaisena sen mielelläni pidän jatkossakin.

Hevonen on n.175cm korkea, kiltti ja asiallinen käsitellä, ei jyrää tai omaa muitakaan huonoja käytöstapoja. Rodun edustajaksi sporttinen joten pienet esteetkin ylittyvät sujuvasti :) Ruunalla voi maastoilla yksin ja kaverin kanssa, kentällä menosta on talven verran taukoa mutta sitä ennen menty kentällä kuitenkin koulujuttuja säännöllisesti itseksemme, yksityisopetuksessa sekä ratsuttajan toimesta, joten tuttua puuhaa ja asiat hallussa, tarkoitus onkin aloittaa kentällä työskentely tallinvaihdon jälkeen uudestaan. Nostaa laukat ja laukkaa kivasti, kulkee oikeinpäin, väistää ja avojakin ehdittiin harjoitella ennen taukoa. Mukava harrastekaveri kaikenkaikkiaan!

Talli on aikuisharrastajien yksityistalli hyvien bussiyhteyksien varrella Paattisilla, kenttä, estekalustoa, maastoja ja maastoilukavereita löytyy.

10e/kerta

1 kommentti:

  1. Harmi etten asu Turussa, sillä olisin kyllä kiinnostunut vuokraamisesta ! Olen aikaisemminkin ollut tekemisissä kyseisen rodunedustajien kanssa :)

    VastaaPoista