perjantai 23. maaliskuuta 2012

Niin ne päivät maaseudun rauhassa vähenee..

Viikonloppu ja vapaapäivät edessä joka tarkoittaa reissua maaseudun rauhaan haravoimaan, talikoimaan ja kärräämään kakkaa tarhasta sekä kuopsuttamaan Furminatorilla talvikarvaa pois. Toki myös ratsastamaan on mentävä!

Vellerin muuttopäivä lähenee, ensi viikolla saa jo ruveta pakkailemaan kamoja ja siirtämään niitä uudelle tallille kun edellinen asukas ilmoitti vievänsä sieltä jo omiaan pois. Viikon päästä sunnuntaina tarkoitus olisi kuulemma viedä jo aamupäivällä hevonen omaan pihaan, joten itse suuntaan aamupäivällä Auraan, pesen talven pölyt Velleristä ja valkaisen sukatkin ihan! Sieltä sitten, kun kyyditsijöillä on sopiva rako aikataulussaan, lastataan ruuna autoon ja lähdetään kohti Turkua. Pysyvästi eikä vain ratsastustunnin ajaksi, kuten aiemmin syksyllä käytiin. Sniff :(

Vellerillä on nyt kaksi uutta vuokraajaa, kyselijöitä oli ihan hirmuisesti, kolmen kanssa sovin paikan päälle tutustumiskerrat ja kahden kanssa on edessä toivon mukaan pidempiaikainen vuokraussuhde :) Muuton jälkeen suunnitelmissa on itse ensin koluta maastoja läpi, vuokraajat halutessaan voivat käydä kentällä pörräämässä mutta katson viisaimmaksi hevostani edes vähän tuntien ihmetellä nuo maastot ensin itse ja totuttaa Veller sillanylityksiin ja muihin ihmeellisyyksiin mitä uusissa maisemissa on. Hän kun on toisinaan vähän herkkä kaikelle uudelle, niin on sitten tuttu ja turvallinen siellä selässä kertomassa että kaikki hyvin, luota muhun vaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti