sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Heppastelutouhuja koko päivän!

Aamu alkoi ohrapuurolla. Puurosteltiin ihan molemmat Juliuksen kanssa! Siitä sitten vaatteet niskaan ja Carina kohti Riihikoskea, oltiin menossa moikkaamaan Lauraa ja kuvaamaan hänen tuntiaan. Laura käy ratsastamassa Terhin Knabe-Pappaa ja olipa sinne tulossa Tarukin Kalilein kanssa :) Jee, kaks tuttua yhdellä iskulla! Tai jotain... Oli kiva nähdä näitä tyyppejä pitkästä aikaa, oon viimeks Lauran tainnut nähdä ööö... Tossa kaks vuotta sitten Match Showssa ku Vellerin kanssa oltiin. Huh!

Julius pääsi Knaben selkään!
Koska vuorokauden tunnit loppuu aina kesken jos jotain ohjelmaa itelleen järjestää, ei voitu jäädä Riihikoskelle pitkäks aikaa, eikä muutenkaan Lauran kanssa hengailemaan ja höpöttelemään. Onneks on facebook! Sieltä lähdettiin kotiin, Julius söi kasvissosetta ja vaihdettiin vaatteet. Otin pikkusiskoni Essin mukaan ja hänen poikaystävänsäkin lähti tallireissulle :D Mentiin siis omalle tallille sovittamaan satulaa. Hain eilen sovitukseen Flexible Inspirationin mutta tästä satulasta olikin jalustinkoukku rikki ja meidän ratsastelut loppui lyhyeen. Pari kiekkaa ehdin keventelemään kun tippui jalustin... Hoideltiin Veller takas tarhaan ja lähdettiin kotiin. Suoritin taas vaatteidenvaihdon ja tällä kertaa jätin Juliuksen mummilaan hoitoon ja lähdin ihan yksin viimeiselle tallikierrokselle, suuntana Vahto. Palautin satulan ja jäin sinne vielä höpöttelemään ja notkumaan, pitämään siis tallin rakenteita pystyssä...

Tälläsiä päiviä vois tietty olla enemmänkin, mukavaahan se on vanhoja tuttuja nähdä ja viettää koko päivä hevostelun merkeissä :) Harmi että välimatkat on pitkiä ja bensa kallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti