lauantai 6. huhtikuuta 2013

Hauska tappa vanha tuttu! Eiku?

Vellerin viime kevät-kesäinen vuokraaja tuli meitä moikkaamaan ja Vellerillä ratsastamaan tänään. Olen Jutan tavannut Laitilaan muuton jälkeen täällä Laitilassa parikin kertaa heppaystäviensä kanssa, Match Showssa sekä nyt tuolla koulukisoissa. Jutan onkin jo muutamana kertana pitänyt tulla Vellerin kanssa ratsastamaan mutta ekalla kerralla Veller oli zumbannut kenkänsä irti ja tokalla kerralla kenttä oli sen verran ikävässä kunnossa että Veller vaan kipitteli siellä eikä luottanut pohjaan ollenkaan :( Tarkoitus kuitenkin on ollut, että kun Jutta tulee, niin silloin tehdään ihan Töitä. Nyt saatiin onneksi toteutettua tämä "tapaaminen" ja Jutta ajeli tallinpihaamme tänään siinä 11 aikoihin aamupäivällä, vai onko se sitten jo lähellä puoltapäivää.. :)

Mulla oli tietenkin kamera mukana, avasin kuvasivuston uusiksi ja Jutan&Vellerin kuvia voikin halukkaat käydä katselemassa siellä, toki lataan blogiinkin kuvia edelleenkin, mutta kun tänne toisinaan tulee niin järjettömiä kuvatulvia, niin ehkä viisaampaa ladata niitä johonkin muulle sivustolle.

Tässäpä pääsy kuvat-sivustolleni jossa näitä tämänpäiväisiä kuvia on paaaaljon enemmän!

Otin videoitakin, mutta en ymmärrä mihin ne hävisivät :o Vai otinko niitä sitten ollenkaan? No, tämä ei jäänyt ainoaksi kerraksi kun Jutta tänne ajelee, joten katsotaan sitten seuraavalla kerralla :) Tässä näitä kuvia nyt muutama tähänkin, Veller on hieno! Vaiks kui hieno!











Itselläni kiusaa tuo nilkka siitä viikon takaisesta kaatumisesta... Se ei särje kävellessä, mutta on kosketusarka ja sen liikuttaminen on melko rajallista. Kiristää ikävän kivuliaasti. Ratsastaminen sen kanssa on hankalaa, eilen menin itse kentällä ja kun toinen jalka laskeutui pitkin kylkeä ja oli varpaat menosuuntaan, niin tuo osuman saanut puoli sojotti varpaiden osalta ulospäin eikä sitä saanut siitä liikutettua oikeastaan mihinkään ilman kipua. Hööööh... Mutta jos tässä nyt "katselis ja parantelis" sitä vielä, meen sit lääkäriin joskus... Jos on tarvetta vielä ;)

9 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia Velleristä, kyllä kelpaa kattella!

    VastaaPoista
  2. Kamerasta ja muistikortista riippuen videot voi mennä eri kansioon kuin kuvat, eli kun kaivelet kuvia kamerasta niin kannattaa käydä kaikki muistikortin kansiot läpi, ne voi olla ties missä peränurkassa jos hyvin sattuu. Mutta kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kuin tuo yks kansio. Kai mä oon sit vaan kuvitellut videoivani ;)

      Poista
  3. Vau! Veller on upea! Jutta saa Vellerin kulkemaan hienosti, ovat kuin luodut toisilleen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jutta onkin Hyvä :) On ihan kiva että ollaan yhteyksissä edelleen ja hän tykkää tänne vähän kauemmaskin ajella Vellerillä ratsastamaan.

      Poista
  4. Uskomattoman komea hevonen ja komeaa menoa! Vaude!! Vitsi kun livenä pääsis joskus näkemään!

    VastaaPoista