torstai 27. syyskuuta 2012

Reikäpään tuuletusta.

Mentiin äidin kanssa taas tallille. Oli ajatuksena irtojuoksuttaa, kun ensin meinasin että olisin ratsastanut, mutta päätin sittenkin päästää vaan Vellerin kentälle irti kun oli sen verran sateista enkä viitsinyt äitiä ja Juliusta siellä sitten niin pitkään seisottaa jos ois alkanutkin satamaan.

Velleristä lähtee ihan hirveästi karvaa, joten rapsuttelin sitä ensin tallissa metallikarstalla pois. Lähtee ihan kivasti sillä kun vaan vetelee edestakaisin, eikä tarvitse jynssätä. Selvittelin myös jouhet ja eikun kentälle.

Kentän porttina on kaksi "lautaa" joista vedin ylimmän paikoilleen Veller narun päässä, sitten irrotin sen ja sehän ampaisi hirveellä pukkilaukalla samantien kentän toiseen päähän :D Vedin toisenkin laudan paikoilleen ja jäin kameran kanssa kuvausasemiin. Veller oli ihan pölöpää :D Ei tarvinnut käskeä! Ajattelin, että saanko edes muunlaisia kuvia kuin pukki-loikka-laukka-loikka-pukki...

Irtojuoksutuksen päätteeksi otettiin muutama vauvakuvakin
Tallissa sovittelin uusia suitsia, vähäks hienot! Sovituskuva irtojuoksutuskuvien jälkeen ;)






















21 kommenttia:

  1. Eksyin vahingossa blogiin ja äkkiseltään lukaisin kaikki kirjoitukset läpi :) Sulla on aivan upea hevonen! Uskomattoman kaunis ja kuulostaa luonteen puolesta täydelliseltä :) Hauskoja juttuja olet kirjoitellut.
    Mukavaa syksyä teille :)

    VastaaPoista
  2. Raskaaksi hevoseksi kumman kevyen oloinen noissa, ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Veller on sangen kevytkenkäinen :) Ei se kovin raskaasti etene, hyvin nousee jalat, etupää ja peräkin :D

      Poista
  3. Ihania kuvia, sulla on niin komea heppa! :)

    VastaaPoista
  4. Sut on haastettu! :)
    http://peakhillslady.blogspot.fi/2012/09/117mielenkiintoinen-haaste.html

    VastaaPoista
  5. Oispa mageeta nähdä tän kokoisen otuksen rellestävän. :D On se upea, ja hyviä kuvia oot ottanu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa kattomaan sit vaan :D
      Alkuun se teki portille äkkistopit, sit kun kerran meni pysähdys vähän pitkäks ja porttilauta vähän notkahteli ni menin ite seisomaan siihen portin eteen ku sit on ainakin pakko hiljentää aikasemmin kun mun yli ei voi juosta :D Äiti vaan kysy kun asetuin siihen tulilinjalle, et pysähtyyhän se sit varmasti kans ;)

      Poista
  6. Onpa kivoja syyskuvia :) Ponin (?) riemu välittyy ruudun tällekin puolen. Suitset on jokseenkin... pienen näköiset noin isossa päässä..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höps, normaali x-full pää ;) Nuo on melko sirot suitset muutenki.

      Poista
  7. Mahtavan näköistä menoa Vellerillä! Vau mitä kuvia. Ja ihan hurjasti onnea lapsen saamisesta!!! :)

    VastaaPoista
  8. olen velleriä aiemminkin ihaillut näin blogin kautta, mutta nyt pitää kyllä avata sanainen arkku: on kyllä uskomattoman komea ja ilmeikäs hevonen sinulla. ja hengästyttävä kokoero näillä elämäsi pojilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos :)
      Äkkiäkös pienempi kuroo Vellerin kiinni! :D

      Poista
  9. Oijoi, ihania vauvakuvia! :) Minkä merkkiset nuo suitset on?

    VastaaPoista
  10. Raskaalla hevosella on näköjään raskaat huvit. :) Peppu lentää korkealle. Siellä ei olisi kiva olla selässä testaamassa tasapainoa. :D Mä kun ajattelin, että Tahvo olis torstaina riehunut, mutta ei se ole kyllä mitään jättihevosen riehumiseen. :) Tahvo kyllä harvemmin koskaan innostuu ja riehuu..
    Ja voi mikä pikkuinenkin on päässyt katsomaan hevoselämää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuinen ruttunaama :)
      Sentään se ei vielä tota peppuaan ole kohti taivasta sinkauttanut kun olen ratsastanut, muita liikkeitä on kyllä tarjottu ja luojan kiitos vaikka ne on suuria, niin ei sieltä ihan heti lennä alas kuitenkaan. Se vaan ei ole kiva tunne kun tuo voima jyllää jalkojen välissä väärällä tavalla ;P

      Poista