lauantai 29. syyskuuta 2012

♥ ♥ ♥

Pumppasin ja lypsin (lypsäsin? :D ) Juliukselle maitoa evääksi ja jätin hänet äidilleni hoitoon päästäkseni Vellerin kanssa kunnolla maastoon. Tunti me oltiinkin reissussa, mentiin ihan vaan tietä pitkin ja tultiin samaa tietä takaisin. Kaikki ihanat askellajit käytiin läpi, vaikka ensin vähän epäröin ottaa laukkaa. Ensimmäistä kertaa oli Vellerin selässä olo etten luota siihen :/ Se on ollut niin täynnä menohaluja, vaikkei se normaalisti kerää pidemmistäkään vapaista mitään pöllövirtaa, mutta jostain syystä nyt se on ollut ihan vitipää. Suoraan sanottuna. Tästä syystä olin varma että se kiikuttaa minua ihan 6-0 mutta onneksi kuitenkaan ei :) Ensin otin menosuuntaan pienen ylämäen laukalla, sitten uskalsin takaspäinkin ottaa muutamat laukkapätkät ja hienosti tuo piti vauhdin ihan rauhallisena ja antoi laukan äänellä alas, kuten ennenkin :) Parasta

Nyt voisi tuota rintamaitoa varastoida enemmänkin, lähinnä siis pakastaa niin saa pienen miehen useamminkin äidille hoitoon ja itse pääsee rauhassa tallille :) Mä olen niiiin kaivannut tuota!

2 kommenttia:

  1. Jee pääsit kunnolla ratsaille! =) Aivan huippua jos Juliukselle kelpaa maito pullostakin!!

    kyllä sen vois ihan sanoa että lypsin, terveisin lehmien lypsäjä. Tosin toi lypsäsin on aika veikee sana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pumppasin ja lypsäsin ;) Sopis kyllä tänne länsi-/lounaisrannikon murteeseen tuo lypsäsin. Juliukselle kelpas pullomaito hienosti, veteli kuulemma kuin vanha tekijä!

      Poista