sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Veller ja Anna Mirvan tunnilla.

Nyt seuraa ihan järjetön kuvapläjäys! Olin kuvaamassa yhden Vellerin vuokraajan tuntia ja tässä olisi siitä kuvasatoa :) Annalla oli ratsastustaukoa pari vuotta ennenkuin hän alkoi Velleriä vuokraamaan ja tämä oli nyt kolmas kerta kun hän on Vellerin selässä. Mun mielestä tosi hyvännäköistä menoa, toki ratsastuksenohjaajalla oli istunnassa korjattavaa mutta hänellä onkin ammattilaisen harjaantunut silmä. Tässä ohjaajan kommentti Annasta (kopsasin facebookiin ladatusta kuvasta):

"Anna pysty muuttamaan istuntaansa yllättävän paljon heti ekalla kerralla. Hyvä itsekuri ja keskittyminen. Laukkakuvissa näkyy sit taas pakan leviäminen (istunnalla taaksepäin vaikuttaminen), joka sit näkyi laukan rikkoontumisena, mutta kyllä siitä hyvä tulee!! Eikä ihan helpoin ratsukaan alla opetella ihan uutta. :D nostan siis hattua =)"


Mirva korjailee istuntaa suoremmaksi.



























Löytyy loppuraveista eteen alas-suuntaakin :)


Loppukäynnit Jokipolulla.

Taitavasti kiertää puun :)


..tai no, taitavasti ja taitavasti :) On välillä kuskin jalat vähän vaarassa ;)

Taustalla laidunmaisemaa. Vellerin laidunmaisemaa.

Laidunta tässäkin eessä ja takana.



12 kommenttia:

  1. Tuo yksi metsikkökuva on niin mieletön, Veller on kuin joku satuolento siinä! :)

    VastaaPoista
  2. Wau! Uskomatonta yhteistyötä, ei uskoisi että on kolmas kerta vasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Ja vielä tauon jälkeen ylipäätään. Ja niinku koutsikin sano et Veller ei oo mikään ihan helpoin ratsu alla, kun se ei anna virheitä anteeks kans yhtään eikä korjaa niitä ite vaan tekee sit just niinku istunta ja muut avut pyytää. Anna on super :)

      Poista
  3. Hienoa ratsastusta ja UPEITA kuvia! Noi maisemat on kun jostain keskieuroopasta kun vertaa tänne. :D Tämä paikka tosin tuntuukin nyt Siperialta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan on kivat maisemat joo tallin takana :) "Tallin nurkalta" lähtee tollanen merkitty ratsastuspolku missä on metsäosuutta, silta, sit se menee meidän laidunten välistä, jos menee toiselta sillalta yli ni pääsee takas tallin pihalle ja siinä on just kiva alku-/loppukäyntilenkki mut jos jatkaa suoraan eikä tuu toisen sillan yli ni sit matka jatkuu siellä laidunten välissä, taas vähän metsäpolkua, joenrinteen päältä jne. Ja täähän on vaan yks reitti, on tuolla sit noita "perusmaastoja" mitä on jokapuolella, polkuja ja sorateitä ja tälläsiä.

      Poista
  4. Upeat maisemat ja törkeen upea hevonen!

    VastaaPoista
  5. Ooh, nää kuvat oli niin upeita. Liityin lukijaksi sillä kylmäveriset kiinnostaa, itsellä 190 cm shire, vielä kun saisi sen kulkemaan tuolla tavalla.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veller on ainakin ollut helppo. Tosin se on vähän herkkis eikä se automaattisesti hyvin kulje jos ratsastaja ahdistaa sitä ja jollain tapaa istuu liikettä vastaan mut jos on hiukankaan perillä jostain istunta-avuista ni toi on ihan simppeli ratsastaa tolle mallille :) On kuitenki perusolemukseltaan niin miellyttämishaluinen ja nöyrä, tekee ihan mitä pyydetään ja yrittää kovasti aina.

      Poista