tiistai 15. toukokuuta 2012

Hyvin menee!

Vuokraajien kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin hommat, muutamat on käyneet jo maastoilemassa ekat kerrat ja kehuja on tullut maastokäyttäytymisestä sekä ovat huomanneet painovoiman vaikutuksen massaan alamäessä :D Meinais ruuna pistää vallan juoksuksi kun alaspäin mennään!

Tulevana perjantaina Vellerillä on kengitys, ensimmäinen laatuaan Rattolassa sekä ensimmäinen kerta uuden kengittäjän kanssa, saa nähdä miten menee. Kengät on, Domot on joten mikäs tässä on odotellessa ja yöunia menettäessä kun alkaa jännittämään pikkuhiljaa :P Tulevana tiistaina, viikon päästä on myös raspaus edessä kun viime vuonna on hoidettu siinä kesäkuun loppupuolella purukalusto joten alkaa sekin olemaan ajankohtainen. Viimeksi oli 10kk väliä ja hoidettavaa oli jo ilmennyt siinä ajassa, ei pahasti mut kuitenkin sen verran etten nytkään ihan vuotta viitsi pitää ja kun muutenkin tallille oltiin ell pyytämässä niin hyviin tapoihin toki kuuluu kysellä et oisko muillakin tarvetta ja kyllähän meillä sit olikin.

Ei mitään kummempaa meille kuulu, vihreällä ovat totuttelemassa laidunkautta varten, vähän Vellerin vatsa siihen reagoi löysyydellä mut se on muutenkin sellanen vellimaha etten kovasti huolestu. Minulle on tärkeämpää se miltä hevonen näyttää ulospäin, on hyvässä lihassa, pirteä ja kaikinpuolin hyväkuntoinen.

2 kommenttia:

  1. Sulle ois haaste meidän blogissa :)
    http://taipaleentila.blogspot.com/2012/05/haaste.html

    VastaaPoista