maanantai 20. kesäkuuta 2011

Veller tahtoo..

Mulla on joku fiksaatio pukea tuommonen kv-möhkö kaikkeen ällösöpöön ja tyhmään. Onneksi hevosen koko rajoittaa jonkun verran, kaikkia söpöjä vaaleanpunaisia pörröriimuja ei voi ostaa kun ei ole kokoja, mutta nyt on tullut Equilinelle tuo Hello Kitty-mallisto ja jostain syystä haluan tuon tummansinisen huovan koulumallisena..

Olen itse tykästynyt kovin Mountain Horsen Jeanie-ratsastushousuihin ja yhteen lilaruudulliseen lyhythihaiseen "kauluspaitaan", ja tää huopa vaan sopeis niiden kanssa niin hyvin yhteen, ehkä :D







Ostin joku aika sitten Vellerille taas uuden satulan, tai no taas ja taas. Ostin sille Sydneyn yleissatulan silloin kun se tuli, se oli pari kuukautta hyvä ja sitten ostin Sydneyn koulusatulan astetta leveämpänä. Sen kanssa ei kuitenkaan ollut täysin hyvä ratsastaa, en saanut jalkoja hyvin, tuntui että istun liikaa takakaarella eikä Vellerkään siitä täysin tykännyt. Katsoessa se näytti ihan hyvältä mutta ruunimus kuitenkin kiukutteli vyötä kiristäessä, ei tahtonut oikein ylläpitää laukkaa ja joku vaan tökki... Pyysin taas Satula.comin auton paikalle ja sieltä meille löytyikin tuollainen ihan uusi koulusatula jossa levitysmahdollisuus :)

Satula on Albion Platinum Ultima ja me tykätään! Veller ei noteeraa vyön kiristystä, mun on parempi istua eikä V tiputa laukkaakaan enää niin helposti. Tosin nyt kun on ollut monta päivää sadetta, ni en oo käynyt ratsastamassa koska en tiedä mistä löytäisin Vellerille sopivan ja satulan peittävän saderatsastusloimen enkä ole ihan vielä valmis kastelemaan tuota satulaa kaatosateessa...

Nyt mulla on hiukan himo päästä hyppimään. En oo juurikaan edes hyppinyt, joskus vuonna 1998 varmaan ekan ja ainoan kerran puskasuokilla jotain peltoestettä, korkeutta ehkä 30cm :D Toisaalta ei meidän tallilla ole estekalustoa, joistain palikoista ja puunrungoista saa jotain pientä estettä tehtyä, mutta ehkä ne riittää meille :)

2 kommenttia: