perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannustaikamaasto!

Mistäs alottaisi.. No vaikka aamupäivästä, luonnollista ehkä ;) Surffailin netissä, kuten tavallista. Yritin googlettaa Equilinen Hello Kitty huopia, ja huomasinkin että yhdessä verkkokaupassa jossa niitä ei vielä pari päivää sitten ollut, nyt olikin! Huippua :) Tilaan sieltä tuommosen navyn vaaleanlilalla kantilla, fullina koulumallisena.

Sitten olikin aika lähteä töihin, meillä olisi ollut iltavuoro 14-22, 3x palkalla. Päätettiin avomieheni kanssa lähteä neljän tunnin jälkeen kotiin, olihan silloin tienattuna jo 12h palkka. Koska ei ollut töitä tiedossa, surffailin netissä ja tilasin Horzelta itelleni uuden kypärän ja nahkaiset minichapsit. Vähän epäilyttää, en ole kovin suuri Horze-fani, mut ainahan ne voi palauttaa jos en tykkää niistä ollenkaan. Mutta tosiaan, töistä lähdettiin klo18, ja näin ehdin vielä tallillekin. Viskasin Jerryn kotiin, vaihdoin vaatteet ja lähdin tallille päin siinä seitsemän aikaan.

Hain Vellerin laitumelta, harjailin ja höpöttelin ruunimuksen kanssa.

Valmiina lähtöön!



Mentiin Vellerin kanssa n.40min melkoisen kevyt maastolenkki. Ei mitään ihmeempiä työskennelty tänään, ihan aivot narikassa nollattiin vaan :) Tein videopostauksenkin, mutta kuvasin sen puhelin pystysuunnassa, ja koneella se näytti sen tietenkin vaakatasossa... Jos huomenna uudestaan nyt kun tietää miten päin sitä kameraa täytyy pitää ;)


Käytiin metsälenkillä.


Takaisin tallille päin.

1 kommentti:

  1. Ensimmäisen kerran minäkin kääntelin kännykkää videota kuvatessa ratsastuksesta niin pysty- kuin vaakasuuntaisesti.. ja poistoonhan se meni. :D

    VastaaPoista