keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Hammashuoltopäivä.

Veller onkin lomaillut juhannusaatosta asti. Oli tarkoitus vaan viettää juhannusta ja palata sitten arkiseen aherrukseen, mutta maanantaina jouduin lähtemään yhden kissamme kanssa kiireellä eläinlääkärille pissaongelmien takia, ja pari päivää meni sitten kissan juomista, pissaamista, kakkaamista, syömistä ym. vahtiessa.

Täksi päiväksi oli pyydetty ell käymään, olis ollut pari raspattavaa ja pari ultrattavaa. Ell oli pari tuntia myöhässä, joten hepat sai syödä vaihtelun vuoksi kuivaa heinää ja muutenkin vähän levätä karsinoissaan. Titusiina olikin pitkän tovin pötköllään, Vellerkin hetken makoili. Autoin myös Jaanaa laittamaan Rusun jalkoihin sellaiset "luomuhauteet", niissä oli ainakin ratamoa, nokkosta, siankärsämöä ja hunajaa. Rusu oireilee ruoasta kun sillä on varsa alla. Pitäis päästä pelkälle laidunheinälle niin olis ok. Jassukin tuli tallille, olivat sopineet että hän tulee Helmin kanssa ratsastamaan, mutta odottelemaan joutui hänkin kun Helmi oli tarkoitus ultrata jotta tietää koska ois hyvä ajankohta siementää.

Ell tuli siinä kuuden jälkeen. Ensin ultrat pois alta, sitten Veller käytävälle ja rauhoituspiikki kaulaan. Ei mennyt kauaa kun möhkö oli ihan rentoa jäbää ja pystyssäpysymisessäkin oli kovasti vaikeuksia :D Purukalusto ihan ok, mut raspattiin ne pienetkin muotoutumat sieltä kun edellisestä kerrasta oli kulunut kymmenisen kuukautta. Veller pääsi keräilemään itseään karsinaan ja oli tarkoitus raspata myös Laurosa, muttei se antanut pistää rauhoittavaa ollenkaan. Ensi kerralla sitten suun kautta :)

Veller heräili ja keräili itseään jonkun aikaa karsinassa ja sitten pääsivät takas laitumelle. Jano oli kova, tais olla kankkunen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti