sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kukkuu!

Olen asustellut äitini luona viimeiset pari kuukautta, vähän ylikin. Jouluna äitini läppäri sanoi sopimuksensa irti ja se toimii ihan ääreishitaasti, joten en ole päässyt tekemään blogipäivityksiä. Asiaan on toivottavasti tulossa muutos kun ollaan pikkuhiljaa pääsemässä näistä pyhistä yli ja näppärät herrat palaavat sorvinsa ääreen niin saadaan läppäri huoltoon :)

Tässä kuitenkin yhteenveto kuulumisista ja pari kuvaa menneiltä viikoilta. Joulun pyhinä kävin vähän vähemmän ratsastamassa kaikenmaailman sukulaisuusvelvotteiden takia ;P Joulupäivänä kuitenkin käytiin maastolenkillä Tanjan ja Petran kanssa, heillä ratsuinaan reippaat suokit Pekka ja Pirkko :)

Tuomas kuvasi maastoonlähtijät :)
Joulumaastossa ei vauhtia puuttunut muilta kuin Velleriltä :D Suokit mennä baanattivat innoissaan eikä eestiläinen ihme ihan pystynyt yhtä huimiin vauhtirykäisyihin. Kivaa oli kylläkin! Vastaan tuli yllättäen autokin ja tuli todettua että hyvin mahtuu pikkutielle rinnakkain kaks suokkia kiitolaukalla ja vielä auto! Vellerin hiljensin sentään raville ja koitin nätisti kuskille vielä hymyilläkin :D

Iltahämyheppaset.
Kentällä ei olla nyt menty taas vähään aikaan ollenkaan, maastossa vain :) Yhtenä iltana kävin vain harjailemassa ja hepat olivatkin jo sisällä silloin kun tuli jotain epämääräisen märkää tavaraa taivaalta :P Oli jokseenkin ihanan rentouttavaa harjailla hämyisessä tallissa, en ottanut Velleriä edes käytävälle. Hyvin sitä siis voi karsinassakin hoitaa ja jonkun verran olen joskus hoidellutkin mutta oman mukavuuden takia sitä tulee mieluummin laitettua aina käytävällä.


Tanja kuvasi laiskamadon.
Yhtenä kertana tallinpitäjämme kertoi mitä Veller nyt on keksinyt: se makaa paalin vieressä ja syö siitä samalla :D Veller on ilmeisen tyytyväinen kun sai tarhaansa paalin josta on saanut levittää mukavaisen patjan, mikäs siinä on köllötellessä! Se on tuota tehnyt joskus aiemminkin meidän ekalla tallilla. Mutta onhan se nyt ihan fakta, että työstähän se käy kun pitää syödä se määrä heinää mitä kroppa vaatii! Kai sitä hommaa nyt edes vähän saa helpottaa ;)




Kävin myös tuossa yhtenä päivänä Raisiossa Suomen Ratsutarvikkeessa ostoksilla. Tarkoitus oli ostaa vain Marstallin Sinfonie-mysliä, mutta mukaan tarttui Eskan huopakin. Väriltään navy ja malli on ilmeisesti Impuls koska pinta on mokkamaista. Se on ihan hieno :) Reunassa joku blingbling-punos, pitää kuvata tuo huopa ja tyrkätä tänne. Muuten ei sitten varmaan ihmeempiä mainitsemisen arvoisia asioita ole.

1 kommentti:

  1. haastoin sut täällä http://pienenponinelamaa.blogspot.fi/2013/01/vaavilla-on-pipi.html :)

    VastaaPoista