tiistai 8. tammikuuta 2013

Äippäset maastolenkillä jälleen.


Oltiin tänään pimeysmaastossa pari tuntia Riinan ja Donnan kanssa. Ei tosin tehty kuin kymmenisen kilsan eessuntaassun-lenkki, mutta mentiin aika rauhaksiin niin saatiin noin kauan aikaa kulumaan. Donna kun on parikymppinen ja liikkunut kohtuu vähän ni ei sen kanssa mitään reippaita maastoja voi tehdä :)

Mentiin Kusnintien 8-tien päähän ja käveltiin pätkä 8-tien reunaakin kun piti käydä katsomassa mitä yhdessä kyltissä lukee. Veller oli mukava ja kivanen  Tosin oli jokseenkin inhottavaa kun oli suojakeli eikä Kusnintietä oltu aurattu, tuli kivasti tilsoja. Lisäksi siellä oli jokunen auto kulkenut niin oli sekä liukkaaksi painuneita kohtia että koskemattomia useamman sentin paksusia lumikohtia ni tilsojen muodostuminen oli taattu. Oli mastodontilla hommia pysyä pystyssä! Meinattiin jo heti alkuun lentää kyljelleen kun tultiin tallin pihatieltä yleiselle tielle.

Ollaan nyt menty ilman turpista, vallan villiä ;) Veller myötää helpommin edestä, se on ihan nyökkyniska mut kyllä se kans sit kivasti aukoo suutaan jos pitää vähän enemmän pidättää. Noooh, eipä tuo huonokaan juttu oo mennä ilman turparemmiä joten mennään nyt näin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti