tiistai 19. heinäkuuta 2011

Punaiset posket ja siemenet sisällä!

Tallille tuli tänään eläinlääkäri siementämään sh-tamma Helmin Jaapelin lemmenlähettiläillä, sekä ultraamaan nf-tamma Kumpuran jolla sitten todettiinkin olevan tänään melkoisen oikea aika lähteä käymään oriin luona. Kumpura on tarkoitus astuttaa komealla herrasmiehellä nimeltä Stackarps Pioneer.

Jassukin tuli tallille tänään, oltiin ensin auttamassa noissa tammahommissa, sitten haettiin Veller laitumelta ja koska Helmillä piti tänään mennä vähän iisimmin tuon siementämisen takia, niin päätettiin lähteä ilman satulaa maastoköpöttelylle :) Harjailtiin heposet, Helmillä on melkoisen tuntuva selkäranka joten Jassu otti pehmusteeksi vähän paksumman satulahuovan ja eikun matkaan.

Veller ei ole ihan yhtä reipas askeleistaan, joten hölkyteltiin vähän väliä Jassu ja Helmi kiinni. Aika paljon Veller otti itsekin spurttailuja etukäteen niin saivat vuorostaan Helmi ja Jassu ottaa meitä kiinni, tosin niille riitti ihan käynti siihen hommaan askellajiksi ;p Tunnin verran oltiin lenkillä, oli mukavaa vaihtelua kyllä mennä ilman satulaa! Hoideltiin hepukat, syötin Vellerille mysliä, biotiinia ja kivennäistä ja sitten vaan heebot takas laitumelle.

Jassu jäi putsaamaan Helmin suitsia, lainasin hänelle Dream Creamia. Keräilin omat kamat paikoilleen ja myinpä Jaanalle yhdet Vellerille vähän turhan pienet suitsetkin. Niissä oli sweet iron-kolmipalat kiinni ja Jaana halus ostaa nekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti